Eρχεται «καυτός Φεβρουάριος» - Πρόωρες εκλογές βλέπει ο Τσίπρας
Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο «Εθνος της Κυριακής»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στο κόκκινο ανεβαίνει το πολιτικό θερµόµετρο µετά το «φάλτσο» Αυγενάκη στο χώρο του ποδοσφαίρου, το οποίο προκάλεσε πολιτική κρίση σε µια περίοδο που η Αγκυρα ανεβάζει την ένταση στο Αιγαίο.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις, τα εθνικά θέματα και οι δυσκολίες που προκαλούν στον Μητσοτάκη, η κρίση περί το ποδόσφαιρο, το Μεταναστευτικό, οι καταστροφικές επιλογές σε Ασφαλιστικό, Παιδεία και Υγεία αλλά και ο παράγοντας «Σαμαράς» ενισχύουν την πεποίθηση Τσίπρα ότι η κυβέρνηση βρίσκεται σε σημείο καμπής και σύντομα θα εξετάσει τη διέξοδο μέσω εκλογών.
Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ στο «Εθνος»
Διαβάστε ακόμη
Οι «35» του Συνασπισμού Προθύμων επικύρωσαν εγγυήσεις ασφαλείας: «Ποτέ μια συμφωνία δεν θα σημαίνει παράδοση της Ουκρανίας»
Η Ελλάδα δεν θα συμμετάσχει σε «ευρωστρατό» στην Ουκρανία: Τα μηνύματα Μητσοτάκη από το Παρίσι
Η φον ντερ Λάιεν «χρυσώνει» το χάπι στους αγρότες για τη Mercosur: Προτείνει αποδέσμευση 45 δισ. ευρώ
Ο «Καποδίστριας» του Γιάννη Σμαραγδή που διχάζει, σαρώνει στα εισιτήρια και απογειώνει το ελληνικό box office
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



