Οπου φύγει φύγει από τον Αυγενάκη: «Λούης» έγινε και δεύτερος διευθυντής
Ο υφυπουργός Αθλητισμού έγινε έξαλλος από την αιφνιδιαστική παραίτηση...🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Κάτι σοβαρό τρέχει με τους συνεργάτες που επιλέγει ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης...
«Λούης» έγινε ο δεύτερος μέσα σε πέντε μήνες γενικός διευθυντής του ΟΑΚΑ «Σπύρος Λούης», Κωνσταντίνος Τσιγαράς.
Ο κ. Τσιγαράς υπέβαλε την παραίτησή του από την ανώτατη εκτελεστική θέση στο μεγαλύτερο αθλητικό κέντρο της χώρας πριν κλείσει τρίμηνο από την τοποθέτησή του, στις 11 Νοεμβρίου 2019.
Σημειωτέον ότι τον Νοέμβριο είχε παραιτηθεί από την ίδια θέση η Εριφύλη Γαλλή, που είχε τοποθετηθεί στις 5 Σεπτεμβρίου 2019.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υφυπουργός Αθλητισμού έγινε έξαλλος από την αιφνιδιαστική παραίτηση και προσπαθεί να πείσει όσους τον ρωτούν ότι δεν τρέχει τίποτε και απλώς ο παραιτηθείς απεδείχθη ακατάλληλος.
Πάντως, στην απόφαση που υπέγραψε ο ίδιος τον όχι και τόσο μακρινό Νοέμβριο του 2019 ανέφερε επί λέξει ότι είναι «οικονομολόγος, πτυχιούχος της ΑΣΟΕΕ, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (master) από το Πανεπιστήμιο του Βirmingham της Μ. Βρετανίας».
Στα μπλόκα των αγροτών οι αποφάσεις μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη - Τα πρώτα μηνύματα που στέλνουν
Σύγκρουση τρένων στην Ισπανία: Τα τρία σενάρια που εξετάζουν οι αρχές και τα 20 κρίσιμα δευτερόλεπτα
Αποκάλυψη OPEN για Τέμπη: Το βίντεο-ντοκουμέντο της αυτοψίας στο Κουλούρι που οδήγησε στη μήνυση των συγγενών
Κολοσσιαία μαύρη τρύπα θα καταγραφεί για πρώτη φορά - Το επαναστατικό πρότζεκτ αστρονόμων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



