Την αναβολή του συνεδρίου της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει αύριο,-λόγω κορωναϊού- εισηγείται με ομόφωνη απόφασή της η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος. Ωστόσο η Κουμουνδούρου αναγνωρίζει την αυτονομία και την αυτοτέλεια της Νεολαίας και αφήνει σ’ αυτήν και την ηγεσία της την τελική απόφαση.
Επίσης, η Πολιτική Γραμματεία αποφάσισε την αναβολή της συνεδρίασης της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης (ΚΕΑ) αλλά και του πρώτου θεματικού προσυνεδρίου για τα αγροτικά που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο στην Λάρισα. Αύριο αναμένεται να συνεδριάσουν η Κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και το Πολιτικό Συμβούλιο της ΚΕΑ.
Η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας υπό τον Αλέξη Τσίπρα επικεντρώθηκε στις εξελίξεις γύρω από την προσφυγική κρίση και μάλιστα ο ΣΥΡΙΖΑ θα εκδώσει και σχετική ανακοίνωση. Συμμετείχαν πέραν των μελών του οργάνου, όσα στελέχη υπήρξαν στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ καθώς και οι βουλευτές των ακριτικών περιοχών.
ΣΧΟΛΙΑ
<% totalComments %> ΣχόλιαTο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.
Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.