Αναβαθμίζεται ο Νίκος Χαρδαλιάς - Γίνεται υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας
Νέο πόστο αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος γ.γ. Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς και γίνεται υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων
Η απόφαση για την αναβάθμιση του Νίκου Χαρδαλιά πάρθηκε από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στον οποίο θα λογοδοτεί απευθείας ο μέχρι πρότινος Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας.
Ο Χαρδαλιάς αναλαμβάνει πόστο υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με πλήρη και αποκλειστική αρμοδιότητα.
Ο νέος υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων θα αναφέρεται απευθείας στον πρωθυπουργό.
Η ορκωμοσία του Νίκου Χαρδαλιά θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα (16/3) στις 11:00 στο Προεδρικό Μέγαρο, ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας Αικατερίνης Σακελλαροπούλου.
Διαβάστε ακόμη
«Αυτός δεν είναι δικός μας πόλεμος και πρέπει να σταματήσει»: Στα «κάγκελα» με Τραμπ τα κράτη του Κόλπου
Φρίκη στα Χανιά: 17χρονη κατήγγειλε ομαδικό βιασμό - 10 συλλήψεις, εντοπίστηκε βίντεο
Η παράνοια των social media: Influencer βγάζει χρήματα γιατί κάθονται και τον βλέπουν να καπνίζει και να πίνει
Τροχαίο σοκ στο Μανχάταν: Οδηγός ταξί χάνει τον έλεγχο και σηκώνει δύο γυναίκες στον αέρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



