Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Συγκινήθηκε στο διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό
Για λίγα δευτερόλεπτα "έσπασε" η φωνή της πρόεδρου της Δημοκρατίας
Έκδηλη ήταν η συγκίνηση της προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου στο πρώτο τηλεοπτικό της διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό. Μάλιστα προς το τέλος του διαγγέλματός της για λίγα δευτερόλεπτα η φωνή της "έσπασε".
«Σήμερα, οι Έλληνες δίνουμε ακόμα μια ιστορική μάχη. Δεν είμαστε όμως μόνοι. Είμαι σίγουρη ότι θα νικήσουμε. Και ότι του χρόνου θα γιορτάσουμε με λαμπρότητα τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821» ανέφερε η πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Διαβάστε ακόμη
Γυναικοκτονία στη Δράμα: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τη δολοφονία της 45χρονης αστυνομικού από τον σύζυγό της
Την ενοχή της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου πρότεινε η Εισαγγελέας για τη διαρροή των emails - «Ήξεραν καλά τι έκαναν»
This is Knicks: Κάν΄το όπως οι Σπαρτιάτες – Ο ιδιοκτήτης της ομάδας ζήτησε αποχή 10 εβδομάδων από το σεξ πριν τα playoffs
«Έβλεπα αηδία στον καθρέφτη»: Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Μαίρης Συνατσάκη για τη βουλιμία και τον αυτοτραυματισμό
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



