Εκκληση Μητσοτάκη για το φετινό διαφορετικό Πάσχα λόγω κορονοϊού
Ο νέος συναγερμός στην κυβέρνηση χτύπησε μετά τις εικόνες από την παραλία της Θεσσαλονίκης αλλά και τις ουρές που σχηματίστηκαν έξω από τις τράπεζες την Τρίτη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το φετινό Πάσχα επιβάλλεται να είναι και θα είναι διαφορετικό δήλωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, την Τρίτη. Με αυτό τον τρόπο έστειλε ένα μήνυμα ότι δεν πρέπει να ατονίσουν τα περιοριστικά μέτρα που έχουν παρθεί από την κυβέρνηση για να μην εξαπλωθεί ο κορονοϊός.
Ο νέος συναγερμός στην κυβέρνηση χτύπησε μετά τις εικόνες από την παραλία της Θεσσαλονίκης αλλά και τις ουρές που σχηματίστηκαν έξω από τις τράπεζες την Τρίτη. Και γι' αυτό ο πρωθυπουργός απηύθυνε προσωπικά το μήνυμα στους πολίτες: «Καλούμαστε όλοι μαζί ενωμένοι να δώσουμε μία μεγάλη μάχη και αυτή τη μάχη πρέπει να την κερδίσουμε. Πρέπει να την κερδίσουμε, επιμένοντας στην στρατηγική που έχουμε ακολουθήσει και θα τη δώσουμε μέχρι τέλους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός την Τρίτη.
Ο Όρμπαν παραδέχτηκε την ήττα του - Ποιος είναι ο Μαγιάρ που θριάμβευσε στην Ουγγαρία
«Αφού δεν σκοτώθηκα, παρακαλώ τον Θεό» λέει ο 18χρονος για το σοκαριστικό τροχαίο στην Αρτέμιδα
Τραγουδιστής που βρίσκεται στην κορυφή των charts στη Βρετανία αποδεικνύεται ότι είναι AI
Παπαγάλος κάνει κατάδυση με υποβρύχιο στις Μπαχάμες και «σπάει» το διαδίκτυο - Δείτε το viral βίντεο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



