Εκκληση Μητσοτάκη για το φετινό διαφορετικό Πάσχα λόγω κορονοϊού
Ο νέος συναγερμός στην κυβέρνηση χτύπησε μετά τις εικόνες από την παραλία της Θεσσαλονίκης αλλά και τις ουρές που σχηματίστηκαν έξω από τις τράπεζες την Τρίτη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το φετινό Πάσχα επιβάλλεται να είναι και θα είναι διαφορετικό δήλωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, την Τρίτη. Με αυτό τον τρόπο έστειλε ένα μήνυμα ότι δεν πρέπει να ατονίσουν τα περιοριστικά μέτρα που έχουν παρθεί από την κυβέρνηση για να μην εξαπλωθεί ο κορονοϊός.
Ο νέος συναγερμός στην κυβέρνηση χτύπησε μετά τις εικόνες από την παραλία της Θεσσαλονίκης αλλά και τις ουρές που σχηματίστηκαν έξω από τις τράπεζες την Τρίτη. Και γι' αυτό ο πρωθυπουργός απηύθυνε προσωπικά το μήνυμα στους πολίτες: «Καλούμαστε όλοι μαζί ενωμένοι να δώσουμε μία μεγάλη μάχη και αυτή τη μάχη πρέπει να την κερδίσουμε. Πρέπει να την κερδίσουμε, επιμένοντας στην στρατηγική που έχουμε ακολουθήσει και θα τη δώσουμε μέχρι τέλους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός την Τρίτη.
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Ήθελε να χωρίσει να φύγει, αλλά δεν είχε πού να πάει» - Προθεσμία στον 41χρονο
Ούτε ευρώ από τον περασμένο Αύγουστο οι γιατροί της Αθήνας για το πρόγραμμα «Προλαμβάνω» - Οι καταγγελίες
«Προγραμματισμένοι» για καταστολή με στρατιωτικό εξοπλισμό: Η ακτινογραφία της αστυνομικής βίας στην Ελλάδα
Και επίσημα τέλος στην ΚΟ της Νέας Αριστεράς - Το σχόλιο Κωνσταντοπούλου για Τσίπρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



