Αντιδράσεις στον ΣΥΡΙΖΑ από την «διαφήμιση» Γεωργιάδη για το σπουδαστήριο του
Ο Νίκος Φίλης ανέφερε χαρακτηριστικά πως «καλό θα ήταν η κυβέρνηση να κάνει ένα σεμινάριο στους υπουργούς της και να τους μιλήσει για το ασυμβίβαστο»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σφοδρές αντιδράσεις στην αξιωματική αντιπολίτευση έχει προκαλέσει η ανάρτηση του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, με την οποία διαφημίζει τα διαδικτυακά μαθήματα της «Ελληνικής Αγωγής». Σημειώνεται το εν λόγω σπουδαστήριο είναι συμφερόντων του υπουργού Ανάπτυξης.
«Το πρώτο ζωντανό διαδραστικό πρόγραμμα για παιδιά Δημοτικού στα Αρχαία Ελληνικά από την @EllinikiAgogi ευκαιρία τώρα που είμαστε όλοι στο σπίτι να το παρακολουθήσετε με τα παιδιά σας (κόστος μόνον 5ευρώ)», αναφέρει στο μήνυμά του ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Ο Νίκος Φίλης ανέφερε χαρακτηριστικά πως «καλό θα ήταν η κυβέρνηση να κάνει ένα σεμινάριο στους υπουργούς της και να τους μιλήσει για το ασυμβίβαστο», ενώ και ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης υποστήριξε για το ζήτημα ότι «ο κύριος Γεωργιάδης εκμεταλλεύεται την κρίση για να διαφημίσει εκπαιδευτικά προγράμματα της σχολής του» συμπληρώνοντας, «όπως φαίνεται, ούτε το Σύνταγμα και το ασυμβίβαστο που προβλέπει για τους υπουργούς, ούτε φυσικά η ηθική έχει κάποια σημασία για τον κ. Γεωργιάδη».
Συντριβή Phantom στην Τανάγρα: Βλάβη ή ανθρώπινο λάθος; Τα ερωτήματα και πού επικεντρώνονται οι έρευνες
Τραγωδία στην Ισπανία: 64χρονη σκοτώθηκε από ταύρο σε ταυροδρομία - Σοκαριστικό βίντεο
Ο Σαββίδης δεσμεύτηκε και το όνειρο της Νέας Τούμπας παίρνει «σάρκα και οστά» - Το μοντέλο χρηματοδότησης που ανέφερε ο Μητσοτάκης
Οι επόμενες εκλογές, η «κόκκινη κάρτα» σε Σαμαρά, το «όχι» στην Τουρκία και το λάθος στον ΟΠΕΚΕΠΕ: Η συνέντευξη Μητσοτάκη στη ΔΕΘ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



