Δήλωση-«βόμβα» Κύρτσου: Τα λεφτά στην Ελλάδα φτάνουν μέχρι τον Ιούνιο
Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας προέβλεψε, στο Open Tv, πως τα λεφτά ενίσχυσης από την κυβέρνηση θα τελειώσουν🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Βόμβα μεγατόνων έριξε ο Γιώργος Κύρτσος, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στο Open Tv για τη δυσμενή κατάσταση στην οποία περιέρχεται η ελληνική οικονομία εξαιτίας του νέου κορονοϊού.
Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας προέβλεψε πως τα χρήματα ενίσχυσης από πλευράς κυβέρνησης «φτάνουν μέχρι τον Μάιο, το πολύ μέχρι τον Ιούνιο», πως η οικονομική ύφεση που προμηνύεται για τη χώρα θα είναι τεράστια και πως χρειάζεται «εθνική συνεννόηση» από τα πολιτικά κόμματα προκειμένου να ξεπεραστεί η επερχόμενη καταστροφή.
Δεν δίστασε μάλιστα να ισχυριστεί πως δεν αποκλείεται καθόλου να γίνουν περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, συμφωνώντας και με τη φράση «βαριές παρεμβάσεις» από την κυβέρνηση, που τέθηκε από τon Άκη Παυλόπουλο.
Η οικονομική κρίση θα διαρκέσει πολύ περισσότερο απ’ όσο θεωρείται, συμπλήρωσε το «γαλάζιο» στέλεχος.
Οι δηλώσεις του ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, όπως μεταδόθηκαν στο Open Tv
Νέο εμβόλιο κατά του καρκίνου έφερε «πρωτοφανή» αποτελέσματα - Εξαφάνισε όγκους σε ασθενείς
Δημοσκόπηση Opinion Poll: Παραμένει δεύτερη η ΕΛΑΣ του Τσίπρα - Η ισχνή πτώση της ΝΔ και η Καρυστιανού
Ευθεία απάντηση Τσίπρα σε Ράμα: «Δεν μπορείς να μου κάνεις δημόσια μαθήματα για το τι είναι ο εθνικισμός»
Νεκροψία για τα αίτια θανάτου του Μάριου Οικονόμου - Τι μπαίνει στο «μικροσκόπιο» των Αρχών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



