Μπασκετόφιλος ο πρωθυπουργός - Είδε τον αγώνα των Σέλτικς στη Βοστόνη
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στη Βοστόνη βρέθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και με την ευκαιρία της παρουσίας του, αποφάσισε να παρακολουθήσει έναν αγώνα του NBA.
Συγκεκριμένα, ο κ. Μητσοτάκης είδε το τέταρτο παιχνίδι της σειράς των τελικών της ανατολικής περιφέρειας ανάμεσα στους Σέλτικς και τους Χιτ.
Ο πρωθυπουργός πήρε την θέση του κοντά στο παρκέ του Boston Garden, ενώ δίπλα του κάθονταν ο Κέιντ Κάνινγχαμ, ο Κίλιαν Χέις και ο Αϊζέια Στιούαρτ των Ντιτρόιτ Πίστονς.

Ο φωτογραφικός φακός, μάλιστα συνέλαβε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να φοράει το καπελάκι του, παρακολουθώντας τις προσπάθειες του Τζέισον Τέιτουμ και του Τζίμι Μπάτλερ.
Σημειώνεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο φωτογραφικός φακός «συλλαμβάνει» τον πρωθυπουργό να παρακολουθεί αγώνα του NBA: Στις αρχές του 2020 είχε παρακολουθήσει τον αγώνα τον Σελιτκς με τους Ουίζαρντς, στην Ουάσινγκτον.
«Θα πεθάνω - Πιες νερό, φάε σοκολάτα»: Βαθιά ανησυχητική η δράση των νεαρών ντίλερ στα βόρεια προάστια
Ιρανικά ΜΜΕ: Υπάρχει σχέδιο συμφωνίας με τις ΗΠΑ, εκκρεμεί η οριστικοποίηση - Τα 12 σημεία
Νέο έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Έρχονται καταιγίδες - Οι 6 περιοχές που θα βρεθούν στο επίκεντρο
Και νύχια και... προξενιό με σωσία του Μητσοτάκη: Το viral κατάστημα στο Αιγάλεω
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



