Το «μικρό καλάθι» του Μαξίμου... για τη Σύνοδο Κορυφής
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σήμερα ξεκινά η Σύνοδος Κορυφής κατά τη διάρκεια της οποίας θα πέσει στο τραπέζι η ακρίβεια και γενικά οι τρομακτικές αυξήσεις στην ενέργεια. Ωστόσο, από το Μέγαρο Μαξίμου μάλλον δεν περιμένουν να γίνει κάτι… συνταρακτικό οπότε κρατούν μικρό καλάθι.
Ο κ. Μητσοτάκης ναι μεν θα ζητήσει μια νέα ευρωπαϊκή λύση, εντούτοις από την κυβέρνηση αφήνουν να διαρρεύσει ότι μάλλον η Ευρώπη ακόμα δεν είναι έτοιμη για να σημαντικό βήμα. Παρ όλα αυτά σίγουρα σήμερα και αύριο θα τεθούν οι πρώτες βάσεις μια και η ακρίβεια δε φαίνεται να αποτελεί σύντομα παρελθόν. Να σημειωθεί, πάντως, ότι ο κ. Μητσοτάκης θεωρεί πως είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία να μιλήσει και για τις προκλήσεις Ερντογάν, μολονότι θα βρεθεί εκτός ατζέντας.Α.Δ.
Διαβάστε ακόμη
Εμπειρογνώμονες του ΥΠΠΟ πάνε στο Βέλγιο - Το «κλειδί» για να έρθουν τα ιστορικά ντοκουμέντα στην Ελλάδα
Υδρογονάνθρακες: Τα επόμενα βήματα μετά τις υπογραφές - Οι επενδύσεις ενός δισ. ευρώ, οι γεωτρήσεις και τα οφέλη για την Ελλάδα
Νέο κύμα κακοκαιρίας: «Red Code» από την Πολιτική Προστασία για τέσσερις περιοχές
Η σκοτεινή πλευρά των κρυπτονομισμάτων: Παιδική πορνογραφία, trafficking και ηλεκτρονικές απάτες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



