Ποιοι … αγωνιούν για το αυριανό υπουργικό συμβούλιο
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το αυριανό υπουργικό συμβούλιο, καθώς ο πρωθυπουργός αναμένεται να στείλει μηνύματα για επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου. Παράλληλα βέβαια πρόκειται να κάνει αναφορές και στις σχέσεις με την Τουρκία, καθώς η συνεδρίαση γίνεται λίγο πριν την Σύνοδο Κορυφής της Ε. Ε.
Πάντως σημασία έχει αν ο κ. Μητσοτάκης θα επιλέξει να στείλει εκ νέου μηνύματα σε μέλη του υπουργικού συμβουλίου. Υπενθυμίζεται πως σε προηγούμενη συνεδρίαση είχε σχολιάσει χαριτολογώντας πως μπορεί να απαλλάξει από τα καθήκοντα τους όσους υπουργούς χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να προετοιμαστούν προεκλογικά.
Και όσοι υπουργοί θεώρησαν πως μπορεί να πήγαινε σε αυτούς η … κίτρινη κάρτα μάλλον θα αγωνιούν μήπως δουν και καμία κόκκινη κάρτα
KOYKOY
Ζωγράφου: Βρέθηκαν δύο πτώματα γυναικών - Η πόρτα του διαμερίσματος ήταν «χτισμένη»
Η ιστορία στο Ιράν επαναλαμβάνεται 80 χρόνια μετά: Η «μετωπική» ΗΠΑ-ΕΣΣΔ το 1946 και η παρέμβαση Στάλιν με φόντο το πετρέλαιο
«Σώστε το σπίτι μας»: Αυτές είναι οι εντυπωσιακότερες φωτογραφίες άγριας ζωής
Όταν τα κάναμε εμείς αυτά... Στην Ιαπωνία διοργανώνουν «ράλι» με καρέκλες γραφείου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



