Στην ταβέρνα του Λελούδα η Κατερίνα Σακελλαροπούλου με παρέα δημοσιογράφων - Εικόνες και βίντεο από τη γιορτή στο γνωστό στέκι
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Στην ταβέρνα του Λελούδα στον αριθμό 8-10 της οδού Σαλαμινίας πίσω από την πολύβουη λεωφόρο Πέτρου Ράλλη βρέθηκε το μεσημέρι της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς η πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, απολαμβάνοντας το γιορτινό κλίμα της ημέρας υπό τις μελωδίες της μπάντας Τσάρκαρντα.
Στην παρέα της το παρών έδωσαν, μεταξύ άλλων και γνωστοί δημοσιογράφοι όπως ο Δημήτρης Καμπουράκης, ο Παύλος Τσίμας, ο Αντώνης Καρπετόπουλος και ο Σταύρος Θεοδωράκης.
Η κυρία Σακελλαροπούλου φωτογραφήθηκε με βετεράνους του βόλεϊ οι οποίοι κάθε χρόνο τέτοια ημέρα συγκεντρώνονται στο στέκι, έχοντας ορίσει τη συνάντηση ως καθιερωμένο ετήσιο γεγονός.
Υπενθυμίζεται ότι η ταβέρνα του Λελούδα στέκει αγέροχη εδώ και έναν αιώνα. Λειτουργεί αδιάκοπα στα χέρια της οικογένειας Λελούδα από το 1932, αλλά ο μύθος της ξεκινάει από το 1910 όταν ένας εύπορος της περιοχής μετά από επεισόδιο σε κοντινή ταβέρνα που βρίσκονταν στην Πέτρου Ράλλη, έχτισε το κτίριο για να στεγάσει ένα νέο μαγαζί.
Διαβάστε περισσότερα: Ταβέρνα του Λελούδα 100 χρόνια ιστορία: Άντεξε τα πυροβόλα των Γερμανών και πολεμάει τον κορονοϊό
«Μυρίζει μπαρούτι» στη Μέση Ανατολή: Με τι όπλα θα μπορούσε να χτυπήσει ο Τραμπ το Ιράν - Τα σενάρια για τους στόχους
Πώς οι αγρότες άναψαν το «πράσινο φως» στη συνάντηση με Μητσοτάκη - Πότε αναμένεται να γίνει
Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μου έστειλαν πρόστιμο για ρευματοκλοπή επειδή είχα κλειστό τον γενικό του σπιτιού»
Σοκαριστικό βίντεο με on air σεξουαλική επίθεση του Χούλιο Ιγκλέσιας σε παρουσιάστρια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



