«Άμα πάω να τον γιαουρτώσω;»: Γκλέτσος κατά Μητσοτάκη στο Facebook
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Με αφορμή την περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Λαμία, ο Απόστολος Γκλέτσος έκανε σχόλια στο Facebook κατά του πρωθυπουργού τα οποία συζητήθηκαν στα social media.
Συγκεκριμένα, ο περιφερειακός σύμβουλος του συνδυασμού «Στερεά… Υπεροχής!», Σπύρος Λάμπου σε ανάρτησή του αναφέρθηκε σε όσους θα παρευρεθούν στην ομιλία του πρωθυπουργού στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης.
«Έρχεται ο Μητσοτάκης στη Λαμία… Για να δούμε ποιοι θα είναι στο θέατρο; Και μην ακούσω ότι είναι ο πρωθυπουργός και πρέπει να πάνε! Είμαστε σε προεκλογική περίοδο και μάλιστα μετά το έγκλημα των Τεμπών! Όποιος θέλει να τον συναντήσει θεσμικά, υπάρχει το δημαρχείο κ.λπ.! Στο θέατρο θα είναι καθαρή κομματική προεκλογική ομιλία! Για να δούμε… Για να ξέρουμε ντε!» έγραψε χαρακτηριστικά.

Κάτω από την ανάρτηση ο κ. Γκλέτσος σχολίασε: «Άμα πάω να τον γιαουρτώσω, πιάνεται;».

Σημειώνεται πως αφού κυκλοφόρησαν τα σχόλια και έγιναν θέμα συζήτησης, η συγκεκριμένη ανάρτηση φαίνεται πως κατέβηκε, ωστόσο, ο Απόστολος Γκλέτσος συνέχισε την… κόντρα σε προσωπική του ανάρτηση γράφοντας: «... Κούλη, την συνέντευξη στον Σταύρο, εγώ να την έδινα για σένα, δεν θα μπορούσα να σε καταστρέψω τόσο ... ΜΠΡΑΒΟ».

- Εκλογές τον Μάιο: Οι αποφάσεις Μητσοτάκη, τα «ερωτήματα» της κάλπης και το σκηνικό της επόμενης ημέρας
- Δολοφονία στην Ξάνθη: Ο δράστης είχε αρπάξει την κόρη του θύματος - Στο «φως» βίντεο ντοκουμέντο
- Επέτειος 25ης Μαρτίου 1821: Πώς θα γίνουν οι εορτασμοί σε Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια - Τι ισχύει για τις παρελάσεις
- Πέρασαν τρία χρόνια: Κορονοϊός - Λουκέτο στην Ελλάδα. Ο Πρωθυπουργός εξαγγέλλει αυστηρά μετρά και απαγόρευση κυκλοφορίας
- Ακίνητα: Προθεσμία 10 ημερών για νέα ή διορθωτική δήλωση Ε9 - Τα 10 βήματα για τις διορθώσεις
Συντριβή Phantom στην Τανάγρα: Βλάβη ή ανθρώπινο λάθος; Τα ερωτήματα και πού επικεντρώνονται οι έρευνες
Τραγωδία στην Ισπανία: 64χρονη σκοτώθηκε από ταύρο σε ταυροδρομία - Σοκαριστικό βίντεο
Ο Σαββίδης δεσμεύτηκε και το όνειρο της Νέας Τούμπας παίρνει «σάρκα και οστά» - Το μοντέλο χρηματοδότησης που ανέφερε ο Μητσοτάκης
Οι επόμενες εκλογές, η «κόκκινη κάρτα» σε Σαμαρά, το «όχι» στην Τουρκία και το λάθος στον ΟΠΕΚΕΠΕ: Η συνέντευξη Μητσοτάκη στη ΔΕΘ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



