Στο γραφείο του Κασσελάκη τους άνοιξε η όρεξη μετά το προβάδισμα της πρώτης Κυριακής: Παρέλαβε ο ίδιος τις πίτσες
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Σε μεγάλο νικητή του πρώτου γύρου για την ανάδειξη του νέου ή της νέας προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ αναδεικνύεται ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος παρά την καθυστερημένη είσοδο του στην κούρσα κατάφερε να συγκεντρώσει το 45,47% των ψήφων, αφήνοντας δεύτερη την Έφη Αχτσιόγλου με 36,21%.
Στο γραφείο του στην οδό Στουρνάρη φαίνεται ότι η αγωνία τους άνοιξε την όρεξη και έτσι αποφάσισαν να παραγγείλουν. Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ κατέβηκε, έχοντας στο πλευρό του τον σύντροφο του Τάιλερ για να παραλάβει πίτσες.
Οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν την αξιωματική αντιπολίτευση ζήτησαν ένα πρώτο σχόλιο του για το εκλογικό αποτέλεσμα, αλλά ο ίδιος επέλεξε να τοποθετηθεί έξω από την Κουμουνδούρου.
Διαβάστε ακόμη
Δραματικές ώρες στη Βοιωτία: «Μην γίνουμε νέο Μάτι, θα καούμε ζωντανοί» - Live εξελίξεις από όλα τα μέτωπα
Χάος στη Θέουτα: 18 νεκροί από το κύμα μεταναστών από το Μαρόκο - Στρατός στα σύνορα και κόντρα Μαδρίτης-Ρώμης
Ξεσηκωμός ενάντια στο νομοσχέδιο για το νερό: Απόσυρση ζητούν 17 περιβαλλοντικές οργανώσεις
Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Πέθανε ο θρυλικός Ιταλός αμυντικός Φράνκο Μπαρέζι
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



