Δήμος Καλαμαριάς: Μεγάλη «μάχη» εν' όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών - Ο... γρίφος του θεάτρου
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον εξελίσσεται η μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών στο Δήμο Καλαμαριάς, η οποία εδώ και καιρό φαινόταν ότι θα είναι αμφίρροπη. Ο προεκλογικός αγώνας κορυφώνεται, με όλους τους υποψήφιους δημάρχους να προχωρούν σε μικρές ή μεγαλύτερες συγκεντρώσεις και ομιλίες καθώς και στη διανομή φυλλαδίων από τα εκλογικά κέντρα και τα περίπτερά τους, με το πρόγραμμα διοίκησης που προτίθενται να εφαρμόσουν.
Στην Καλαμαριά η τοπική κοινωνία έχει τα τελευταία χρόνια ένα άτυπο μέτρο σύγκρισης, αναφορικά με το ποιος υποψήφιος έχει πολλές ή τις περισσότερες πιθανότητες να εκλεγεί δήμαρχος. Λένε, λοιπόν, ότι αυτός που θα καταφέρει να γεμίσει ασφυκτικά σε προεκλογική εκδήλωση το Δημοτικό Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη», αυτός βρίσκεται… «αγκαλιά» με το δημαρχιακό θώκο.
Το Δημοτικό Θέατρο πραγματικά γέμισε ασφυκτικά -και είχε και πολλούς όρθιους- στην εκδήλωση παρουσίασης του προγράμματος αλλά και των υποψηφίων της παράταξης «Καλαμαριά Πρωταγωνίστρια», που ηγείται ο Ματθαίος Αμπατζίδης. Μάλιστα, δημοσκοπήσεις τον φέρνουν να αυξάνει με αλματώδη βήματα τη δυναμική και την απήχησή του στη τοπική κοινωνία, κυρίως μετά την αντικειμενικά πολύ επιτυχημένη συγκέντρωση βοήθειας που προχώρησε για τους πληγέντες της Θεσσαλίας.
Ίδωμεν. Η 8η Οκτωβρίου είναι πλέον κοντά, οπότε το τοπίο σύντομα θα ξεκαθαρίσει.
Οι τρεις λόγοι που ο Τραμπ διεκδικεί τη Γροιλανδία και οι τρεις τρόποι για την αποκτήσει
Δολοφονία στην Αιτωλοακαρνανία: Οι αντιφάσεις του 44χρονου και τα στοιχεία που δείχνουν ότι έστησε ενέδρα
Eurovision 2026: Ανακοινώθηκαν τα 14 τραγούδια του Β’ Ημιτελικού της Ελλάδας
Προϋπήρξε η ανάπτυξη μαθηματικής σκέψης από τη γλώσσα; Μια νέα επιστημονική μελέτη ίσως έχει την απάντηση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



