Διευθυντής Επικοινωνίας Κασσελάκη: Σύντροφε Ραγκούση δώσε ενέργεια και στην κουρασμένη
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ανάρτηση με αιχμές όχι μόνο στον Γιάννη Ραγκούση αλλά και την Έφη Αχτσιόγλου έκανε ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου του Στέφανου Κασσελάκη, Μάρκος Χατζησάββας.
Αφορμή η καταγγελία του Ραγκούση ότι ψεύτικο προφίλ στο Facebook ανέφερε σε ανάρτηση πως διοργανώνεται δήθεν συγκέντρωση στο Σύνταγμα υπέρ του Στέφανου Τζουμάκα και πως το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ζητούσε από μέλη χρήματα μέσω SMS. Ο κ. Ραγκούσης έγραψε πως θα απευθυνθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με τον κ. Χατζησάββα να σχολιάζει όχι και με τα καλύτερα λόγια την κίνησή του ρίχνοντας βέλη κατά του ίδιου αλλά και της Έφης Αχτσιόγλου, την οποία φωτογραφίζει.
«Γιάννη Ραγκούση βλέπω η μπαταρία σου είναι στο 100%. Δε δίνεις λίγο και σ/ εκείνη τη σφισσα που δεν έχει ενέργεια; Ξερεις, την κουρασμένη!» έγραψε προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις.
Πώς ο κύκλος βίας στη Γαλλία θα επηρεάσει τις προεδρικές εκλογές - Διεθνολόγος εξηγεί στο ethnos.gr
«Παραλιακό Βατικανό» με καφετέριες και κλαμπ χωρίς έλεγχο των δήμων βλέπουν εννέα δήμαρχοι της νότιας Αττικής
Το AI που δουλεύει για τον Μητσοτάκη, ο Καρατζαφέρης που «κυβερνά» και το άνοιγμα του Άδωνι σε Καραμανλή
Με «γαλλικό κλειδί» θέλει να ανοίξει την πόρτα της συσπείρωσης η κυβέρνηση: Το αφήγημα και τα πυρά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




