• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
«Μυρίζει μπαρούτι» στη Μέση Ανατολή: Με τι όπλα θα μπορούσε να χτυπήσει ο Τραμπ το Ιράν - Τα σενάρια για τους στόχουςΣυνελήφθη γνωστός επιχειρηματίας στο Παλαιό Φάληρο για παράνομη οπλοκατοχή και πλαστογραφίαΣοκαριστικό βίντεο με on air σεξουαλική επίθεση του Χούλιο Ιγκλέσιας σε παρουσιάστριαΝέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μου έστειλαν πρόστιμο για ρευματοκλοπή επειδή είχα κλειστό τον γενικό του σπιτιού»
δημοφιλές τώρα: Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μου έστειλαν πρόστιμο για ρευματοκλοπή επειδή είχα κλειστό τον γενικό...
Homepage ┋   Πολιτικό Παρασκήνιο   ┋   06.11.2023 17:47
Τίμος Φακαλής
Τίμος Φακαλής

Συντάκτης

Τα κοκόρια του Αρβανίτη και η ευχή να μην γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ… Απόλλων

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋   🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

επόμενο άρθρο  
Κώστας Αρβανίτης (eurokinissi/Γιώργος Κονταρίνης)
Κώστας Αρβανίτης (eurokinissi/Γιώργος Κονταρίνης)

Την ανησυχία του για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, μετά το σοκ όπως χαρακτήρισε της αποχώρησης του Αλέξη Τσίπρα εξέφρασε μιλώντας σε δημοσιογράφους στη Θεσσαλονίκη ο ευρωβουλευτής του κόμματος Κώστας Αρβανίτης.

«Υπάρχει μια αντάρα στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και καταλύτης των εξελίξεων είναι ο Στέφανος Κασσελάκης. Δεν τίθεται ζήτημα αμφισβήτησής του στην ηγεσία του κόμματος, αφού εξελέγη από μια δημοκρατική διαδικασία» είπε ο κ. Αρβανίτης, προσθέτοντας ότι σημαντικό ρόλο θα παίξει και η ωριμότητα των στελεχών.

Τόνισε, παράλληλα με νόημα ότι υπάρχουν «κοκόρια» και από τις δύο μπάντες στον ΣΥΡΙΖΑ, που εμφανίζονται βασιλικότεροι του βασιλέως και με δηλώσεις τους δημιουργούν τοξικό κλίμα.

Δεν θέλει όπως είπε να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ μια μικρομεσαία ομάδα όπως ο Απόλλων, αλλά να παραμείνει πρωταγωνιστής στο πολιτικό σκηνικό της χώρας.

Για τον εαυτό του δήλωσε πως δε συμμετέχει σε καμιά εσωκομματική ομάδα και θεωρεί «αδιαπραγμάτευτο και αδιαμφισβήτητο» το γεγονός ότι ο Στέφανος Κασσελάκης εκλέχθηκε πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Υποστήριξε ότι το κόμμα στις ευρωεκλογές πρέπει να κατέβει με ευρωπαϊκό πρόσημο και ατζέντα αναλύοντας τις μάχες που έδωσε το δικό του γραφείο και η ευρωαριστερά στην Βουλή τόσο για τα ζητήματα της τεχνητής νοημοσύνης, το προσφυγικό-μεταναστευτικό ή τα εργασιακά. Εκτίμησε επίσης πως τα εθνικά θέματα και η κλιματική κρίση επίσης θα μονοπωλήσουν την προεκλογική ατζέντα.

«Κορυφαία η μάχη των ευρωεκλογών. Και για την ευρωαριστερά και για τα πρόσωπα. Έχει μεγάλη σημασία και τον φορέα και το πρόσωπο που σταυρώνεις» σημείωσε μεταξύ άλλων με νόημα.

Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
καταχώρηση
Διαβάστε ακόμη

«Μυρίζει μπαρούτι» στη Μέση Ανατολή: Με τι όπλα θα μπορούσε να χτυπήσει ο Τραμπ το Ιράν - Τα σενάρια για τους στόχους

Πώς οι αγρότες άναψαν το «πράσινο φως» στη συνάντηση με Μητσοτάκη - Πότε αναμένεται να γίνει

Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μου έστειλαν πρόστιμο για ρευματοκλοπή επειδή είχα κλειστό τον γενικό του σπιτιού»

Σοκαριστικό βίντεο με on air σεξουαλική επίθεση του Χούλιο Ιγκλέσιας σε παρουσιάστρια

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Κώστας Αρβανίτης
  • ειδήσεις τώρα
  • Στέφανος Κασσελάκης
  • Ευρωβουλή
  • ΣΥΡΙΖΑ
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr