Μετά την κόντρα...τα φιλιά: Ο θερμός χαιρετισμός Κασσελάκη - Γεροβασίλη
Πίσω τους άφησαν - προς το παρόν - τα μαχαίρια🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Πίσω τους άφησαν - προς το παρόν - τα μαχαίρια που έβγαλαν στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανος Κασσελάκης, και η βουλευτής Όλγα Γεροβασίλη.
Στέφανος Κασσελάκης και Όλγα Γεροβασίλη αντάλλαξαν χειραψία και ένα φιλί
Οι δυο τους, που παραλίγο να βρεθούν αντίπαλοι και υποψήφιοι για την προεδρία του κόμματος - βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ στην πορεία της ΑΔΕΔΥ. Μαζί τους ήταν και ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος και η βουλευτής Καλλιόπη Βέττα.
Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που ακολουθούν Στέφανος Κασσελάκης και Όλγα Γεροβασίλη αντάλλαξαν χειραψία και ένα φιλί ποζάροντας χαμογελαστοί στους φωτογραφικούς φακούς δείχνοντας ότι συνεχίζουν μαζί παρά την εσωκομματική κόντρα και τις πληροφορίες για ανασχηματισμό στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.
Απάτη 2 εκατ. στον ΟΠΕΚΑ: Πώς προϊστάμενοι ενέκριναν αιτήσεις «εκτός σειράς» - Στο πειθαρχικό οι εμπλεκόμενοι
Ναυαγεί ο διάλογος για τα ταξί: Στα άκρα η σύγκρουση με το υπουργείο - Ανοιχτό το ενδεχόμενο απεργίας διαρκείας
Χρήστος Μαυρίκης: Φωτογραφία ντοκουμέντο με το όπλο στο χέρι - «Αν δεν φύγετε τώρα, θα σας σκοτώσω»
Επίσημη έρευνα στο ράντσο-«κολαστήριο» του Έπσταϊν μετά από ενδείξεις για θαμμένα πτώματα θυμάτων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



