Κομπίνα με ένσημα σε βάρος του ΕΦΚΑ
Αν συγκινηθεί αρμόδια αρχή, πολύ ευχαρίστως να τους πούμε πού να ψάξουν🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Μία κομπίνα made in Greece και μάλιστα με έδρα την ελληνική επαρχία, έχει στηθεί σε βάρος «των κορόιδων».
Όπου «κορόιδα», ο ΕΦΚΑ που χάνει έσοδα και οι υπόλοιπες εταιρείες με ομοειδές αντικείμενο, αφού βεβαίως καταστρατηγείται κάθε έννοια ανταγωνισμού (υγιούς βεβαίως, αλλιώς παύει να είναι ανταγωνισμός).
Τι συνέβη
Εταιρεία λοιπόν που νοικιάζει προσωπικό και επικεντρώνεται στο χώρο της εστίασης, ασφαλίζει το προσωπικό που νοικιάζει στους εργοδότες, για λίγες -ελάχιστες- ώρες την εβδομάδα, ενώ δουλεύουν κανονικό ωράριο!
Αν πάει έλεγχος, αλλάζουν ακαριαία από τα κεντρικά - που κατοικοεδρεύουν σε μικρή επαρχιακή πρωτεύουσα- τα ωράρια εργασίας. Το πουλάκι που κελάηδησε, μας είπε ότι για κάθε 10 εκατομμύρια ευρώ τζίρο (αμοιβές εργαζομένων) ο ΕΦΚΑ χάνει 4 εκατ. ευρώ περίπου από εισφοροδιαφυγή… Αρκετά νομίζω για να έχουν ένα πλούσιο γεύμα οι… «συνδαιτημόνες». Εταιρεία και λοιποί «βοηθοί».
Ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε… Αλλά αν συγκινηθεί αρμόδια αρχή, πολύ ευχαρίστως να τους πούμε πού να ψάξουν…
Σάλος στον Λευκό Οίκο: Καταγγελίες για «εξαφανισμένα» 5,6 εκατ. δολάρια - Ο Τραμπ και το παρασκήνιο
Τραγικός ο απολογισμός από την κακοκαιρία σε Ρόδο και Εύβοια - Ένας νεκρός και μεγάλες καταστροφές
Η ιστορία του αγώνα ενός πατέρα που ο γιος του έβαλε τέλος στη ζωή του όταν έπεσε θύμα sextortion
Η νέα γενετική τεχνική που εντοπίζει σχεδόν κάθε λοίμωξη στη «μάχη» πρόληψης νέας πανδημίας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



