Κοινή εμφάνιση Σαρακιώτη – Κασσελάκη φουντώνει τα σενάρια για αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ
Προφανώς αυτή η κοινή εμφάνιση, φουντώνει και τα σενάρια περί ανεξαρτητοποίησης του κ. Σαρακιώτη τις επόμενες ημέρες και πιθανής προσχώρησής του στο κόμμα του κ. Κασσελάκη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στο Γοργοπόταμο βρέθηκε σήμερα, Κυριακή ο επικεφαλής του «Κινήματος Δημοκρατίας» Στέφανος Κασσελάκης, συμμετέχοντας στην 82η επέτειο της ανατίναξης της Γέφυρας.
Ο κ. Κασσελάκης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης είχε έναν θερμό εναγκαλισμό με τον βουλευτή Φθιώτιδας Γιάννη Σαρακιώτη, ο οποίος τυπικά παραμένει στον ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο, όχι μόνο δεν ψήφισε για πρόεδρο στις σημερινές εκλογές, αλλά δεν εκπροσώπησε το κόμμα στην τόσο στον χαιρετισμό του όσο και στην κατάθεση στεφάνων.
Αξίζει να σημειωθεί πως όπως μετέφερε ο Στέφανος Σίσκος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, ο κ. Σαρακιώτης είχε και κατ ιδίαν συνάντηση μετά την εκδήλωση με τον κ. Κασσελάκη.
Προφανώς αυτή η κοινή εμφάνιση, φουντώνει και τα σενάρια περί ανεξαρτητοποίησης του κ. Σαρακιώτη τις επόμενες ημέρες και πιθανής προσχώρησής του στο κόμμα του κ. Κασσελάκη. Προς ώρας επίσημα, δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του. Πάντως στάθηκε κριτικά απέναντι στην ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζοντας τον αποκλεισμό της υποψηφιότητας Κασσελάκη.
Πόσο θα διαρκέσει ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Η ραγδαία κλιμάκωση και τα μηνύματα του Τραμπ
Δύο προσαγωγές για κατασκοπεία στη Σούδα - Η ΕΥΠ κατάσχεσε ψηφιακό υλικό
NBC: Πώς το Ιράν «έκαψε» τη διπλωματική λύση - Ο καυγάς Αραγτσί - Γουίτκοφ στη Γενεύη πριν από την επίθεση
Πόλεμος και εξουσία: Όταν η Ιστορία γράφεται με αίμα και η έβδομη τέχνη θυμίζει το κόστος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




