Δύσπιστος, πολύ δύσπιστος ο Πολάκης με πρόσφατη δημοσκόπηση
Εντάξει, μια δημοσκόπηση από μόνη της δεν σημαίνει πολλά, αλλά ο βουλευτής Χανίων έχει στο παρελθόν πέσει αρκετά έξω στις πολιτικές του εκτιμήσεις🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένα κοινό έχω με τον Πολάκη, μερικές φορές ξενυχτάω «σκρολάροντας» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Γι αυτό και έπεσα πάνω σε σχόλιο που έκανε ο «εκφραστής του μισού ΣΥΡΙΖΑ» σε ανάρτηση συναδέλφου στο facebook.
Ο δημοσιογράφος ανέβασε την δημοσκόπηση της Interview που έδειξε δεύτερο κόμμα την Πλεύση Ελευθερίας. Και ο κρητικός βουλευτής παρενέβη. «Πληρωμένη καταχώρηση για να προκαλέσει και εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ» έγραψε ο Πολάκης, εκτίμησε πως το κόμμα Κωνσταντοπούλου «απλά εισπράττει μέρος της οργής μέχρι να ξεφουσκώσει». Εντάξει, μια δημοσκόπηση από μόνη της δεν σημαίνει πολλά, αλλά ο βουλευτής Χανίων έχει στο παρελθόν πέσει αρκετά έξω στις πολιτικές του εκτιμήσεις.
Διαβάστε ακόμη
«Θα πεθάνω - Πιες νερό, φάε σοκολάτα»: Βαθιά ανησυχητική η δράση των νεαρών ντίλερ στα βόρεια προάστια
Ιρανικά ΜΜΕ: Υπάρχει σχέδιο συμφωνίας με τις ΗΠΑ, εκκρεμεί η οριστικοποίηση - Τα σημεία
Νέο έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Έρχονται καταιγίδες - Οι 6 περιοχές που θα βρεθούν στο επίκεντρο
Και νύχια και... προξενιό με σωσία του Μητσοτάκη: Το viral κατάστημα στο Αιγάλεω
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



