Στο ΠΑΣΟΚ κάνουν πίσω για να πάρουν φόρα
Μισό βήμα πίσω βλέπω να κάνουν όλοι στο ΠΑΣΟΚ μετά τον κακό χαμό του περασμένου Σαββατοκύριακου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μισό βήμα πίσω βλέπω να κάνουν όλοι στο ΠΑΣΟΚ μετά τον κακό χαμό του περασμένου Σαββατοκύριακου με την παραπομπή της Μπατζελή στο «πειθαρχικό» του κόμματος.
Ο εκπρόσωπος Τύπου, Κώστας Τσουκαλάς, υπερασπίστηκε μεν τον Νίκο Ανδρουλάκη, αλλά είπε πως «είναι άλλο πράγμα να έχουμε διαφωνίες σε μία στρατηγική, που είναι λογικό σε ένα ζωντανό πολιτικό οργανισμό, και άλλο πράγμα να βγαίνει μία τέτοιου είδους εικόνα προς τον κόσμο». Η ίδια η πρώην υπουργός είπε, δε, πως «με βρίσκει σύμφωνη το ότι η ΕΔΕΚΑΠ θα εξηγήσει τους λόγους που με κάλεσε και εγώ θα εξηγήσω τι είπα ή πώς το είπα».
Έμαθα μάλιστα πως το επιτελείο Δούκα δεν θέλησε να ρίξει κι άλλο λάδι στη φωτιά της αντιπαράθεσης με τον Παύλο Γερουλάνο. Κυριάρχησε το αίσθημα επιβίωσης ή βλέπουμε μια νηνεμία πριν την επόμενη μεγάλη καταιγίδα; Με βάση ό,τι ακούω στο παρασκήνιο, ποντάρω στο δεύτερο.
Διαβάστε ολόκληρη τη στήλη x-ray του ethnos.gr εδώ
Στην αντεπίθεση η ΕΕ κατά Τραμπ: Ετοιμάζει δασμούς ύψους 93 δισ. ευρώ ως αντίποινα
Εκτροχιάστηκαν τρένα στην Ισπανία: Τουλάχιστον επτά νεκροί, αρκετοί τραυματίες
Δολοφονία στην Αιτωλοακαρνανία: Οι αντιφάσεις του 44χρονου και τα στοιχεία που δείχνουν ότι έστησε ενέδρα
Eurovision 2026: Ανακοινώθηκαν τα 14 τραγούδια του Β’ Ημιτελικού της Ελλάδας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



