Ο Φλωρίδης επανέφερε το μπάζωμα
Και κάπως έτσι τα κόμματα της αντιπολίτευσης μίλησαν για «προσβολή» στα θύματα και τη Δικαιοσύνη, ενόσω επικοινωνιολόγοι του Μαξίμου κουνούσαν απογοητευμένοι το κεφάλι τους με το «πισωγύρισμα» στην ατζέντα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το ζήτημα των Τεμπών είχε «ξεφουσκώσει» ελαφρώς τις τελευταίες ημέρες και το Μαξίμου προσπαθούσε να στρέψει τη συζήτηση σε άλλα θέματα, όχι πάντα με την επιθυμητή επιτυχία.
Αλλά ο Γιώργος Φλωρίδης επανέφερε το ζήτημα και συγκεκριμένα την πτυχή του που αφορά το «μπάζωμα» του χώρου. Εκλήθη να μιλήσει σε δύο μέσα για την κόντρα με τον Βερβεσό και είπε: «Υπάρχει πιο δικαιωμένη δήλωση από αυτή εντέλει;», αναφερόμενος στην δική του παλιότερη ατάκα πως όποιος μιλάει για μπάζωμα είναι για τα μπάζα.
Και κάπως έτσι τα κόμματα της αντιπολίτευσης μίλησαν για «προσβολή» στα θύματα και τη Δικαιοσύνη, ενόσω επικοινωνιολόγοι του Μαξίμου κουνούσαν απογοητευμένοι το κεφάλι τους με το «πισωγύρισμα» στην ατζέντα.
Διαβάστε ολόκληρη τη στήλη x-ray του ethnos.gr
Φοροδιαφυγή - «μαμούθ» άνω των 17 εκατ. ευρώ: Δήλωνε άστεγη αλλά ζούσε σε βίλα με πισίνα
Το πακέτο της ΔΕΘ, η αντιπολίτευση και η Κυριακή των εκλογών: Τα 5+1 μηνύματα Μητσοτάκη
Ιταλία: 43χρονος άνδρας πέθανε κατά τη διάρκεια αστυνομικής σύλληψης - Φώναζε επανειλημμένα «βοήθεια»
«Καμίνι» η χώρα: Πού ξεπέρασε τους 41 βαθμούς ο υδράργυρος - Έρχονται πιο δύσκολες ημέρες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



