Προκαλεί πόλεμο με τα ταξί ο Κυρανάκης
Ο Θύμιος Λυμπερόπουλος έχει βάλει στο «μάτι» τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη, ενώ ο αναπληρωτής υπουργός μεταφορών κάνει ό,τι μπορεί για να συντηρήσει την «βεντέτα» με τους ταξιτζήδες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αύριο και μεθαύριο ξεχάστε τα ταξί από τους δρόμους, καθώς ο ΣΑΤΑ προχωρά σε 48ωρη απεργία για μια σειρά ζητήματα.
Ο Θύμιος Λυμπερόπουλος έχει βάλει στο «μάτι» τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη, ενώ ο αναπληρωτής υπουργός μεταφορών κάνει ό,τι μπορεί για να συντηρήσει την «βεντέτα» με τους ταξιτζήδες. Ωστόσο ο Κυρανάκης δέχεται και «φίλια πυρά».
Ο Βασίλης Οικονόμου χτες αποκάλυψε πως το θέμα με τις λεωφορειολωρίδες είχε «κλείσει» επί της προηγούμενης ηγεσίας του Μεταφορών και μάλιστα πως το θέμα είχε πάει στην Γραμματεία της Κυβέρνησης για να νομοθετηθεί με τον νέο Κ.Ο.Κ.. Ο πρώην υφυπουργός είπε μάλιστα πως για τέτοια θέματα δεν μιλούν υπουργοί ή δημοσιογράφοι, αλλά οι ειδικοί. Η 48ωρη απεργία στα ταξί, μου είπαν κάποιοι άσπονδοι φίλοι του αναπληρωτή υπουργού, έχει θορυβήσει και το Μαξίμου και έχουν πέσει, λένε, ήδη κάποια ήπια αλλά σαφώς προειδοποιητικά τηλέφωνα στον Κυρανάκη.
Διαβάστε ολόκληρη τη στήλη x-ray
Γραμμή 4 Μετρό: Δεκάδες κτίρια με ρωγμές, κάτοικοι απαιτούν στατικούς ελέγχους - Το θέμα στο ΔΣ της Αθήνας σήμερα
«Μάχη» για την ιδιωτικοποίηση των 22 αεροδρομίων - Η γενική αεροπορία ζητά αλλαγές πριν ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός
Πώς οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή επηρεάζουν το πακέτο Μητσοτάκη στη ΔΕΘ
Ολονύκτιο αμερικανικό σφυροκόπημα στο Ιράν και ναυτικός αποκλεισμός - Οι νέες απειλές Τραμπ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




