Απρόσμενο δώρο Πιερρακάκη στον κεντρικό τραπεζίτη της Ιρλανδίας - Γιατί του έδωσε εμφάνιση του Πανιωνίου
Μια «κυανέρυθρη» έκπληξη επεφύλασσε ο υπουργός Οικονομικών στον κεντρικό τραπεζίτη της Ιρλανδίας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ελληνικό χρώμα και άρωμα… Νέας Σμύρνης είχε η συνάντηση του Υπουργού Οικονομικών, Κυριάκου Πιερρακάκη, με τον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας της Ιρλανδίας Gabriel Makhlouf στο Δουβλίνο.
Ο Ιρλανδός κεντρικός τραπεζίτης, όπως αποκάλυψε ο υπουργός Οικονομικών ζούσε στη Νέα Σμύρνη κατά τα νεανικά του χρόνια, όπου και ανέπτυξε ιδιαίτερη αγάπη για τον Πανιώνιο.
Για αυτό και στη συνάντησή τους ο Kυριάκος Πιερράκακης του πρόσφερε ως δώρο μια εμφάνιση του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου. Αφού μίλησαν λίγο για τους «κυανέρυθρους» οι δύο πλευρές συζήτησαν εκτενώς στη συνέχεια για τα επόμενα βήματα προς μια πραγματικά ενιαία ευρωπαϊκή αγορά, καθώς και για τα εργαλεία που μπορούν να ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητα και τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα της Ευρωζώνης.
H ανάρτηση του Κυριάκου Πιερρακάκη

Υπό δυσμενείς συνθήκες ξεκίνησε η μεταφορά των νεκρών ορειβατών: Συνδράμει ελικόπτερο - Το χρονικό
«Τα χρέη φαίνεται να όπλισαν το χέρι του γιου»: Πώς εξιχνιάστηκε η υπόθεση δολοφονίας της Ελένης Παπαδοπούλου
Μια χώρα σημαδεμένη από τη βία, αλλά αποφασισμένη να επιβιώσει: Οι πιο δυνατές φωτογραφίες από την Ουκρανία το 2025
Αυτοί είναι οι τρεις τίτλοι τραγουδιών φαβορί για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision 2026
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



