Θλίψη: Πέθανε η νεαρή ηθοποιός Νίκη Λειβαδάρη
Ήταν 33 ετών - Την είδηση έκανε γνωστή μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook o Σπύρος Μπιμπίλας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μια πολύ δυσάρεστη είδηση δημοσιοποίησε ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.
O γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του «ΤΑΣΕΗ» (Ταμείο Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών) το βράδυ της Κυριακής, ενημέρωσε για τον θάνατο μιας πολύ καλής και νέας συναδέλφου του, η οποία έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.
Ο λόγος για τη Νίκη Λειβαδάρη, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στα 33 χρόνια της έπειτα από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη, σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο.
Η Νίκη Λειβαδάρη ήταν απόφοιτη του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και απόφοιτη της Ανώτερης Δραματικής Σχολής ΙΑΣΜΟΣ του Βασίλη Διαμαντόπουλου.
Η ηθοποιός είχε συμμετάσχει στα σίριαλ «Μίλα μου Βρώμικα» και «Αληθινοί έρωτες», ενώ τη φετινή σεζόν συμμετείχε στο διάσημο θρίλερ Stamboul Train του Γκράχαμ Γκρην, στην Αμαξοστοιχία – Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ.
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
Σε τροχιά γενικευμένων κινητοποιήσεων οι αγρότες σε όλη τη χώρα - Εντείνεται η πίεση στο κυβερνητικό επιτελείο
Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πώς ήρθε στο προσκήνιο ο ανιψιός για ηθική αυτουργία - Στη Βούλα οι συλλήψεις
Σε επτά κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του δότη με το «γονίδιο του καρκίνου» - Τι είχε εντοπίσει γιατρός το 2020
Δικαστικός κλητήρας επέδωσε αγωγή για χρέη σε αγρότη στο μπλόκο των Πράσινων Φαναριών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



