Οι όροι του διαγωνισμού του ΕΘΝΟΥΣ της Κυριακής (8/3)

Οι όροι συμμετοχής στον διαγωνισμό του Εθνους της Κυριακής (8/3)

1) Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί με κλήρωση, η οποία θα λάβει χώρα στις 11 Μαρτίου 2020, μέσω του συστήματος RANDOM.ORG. Οι νικητές θα ενημερωθούν έως και τις 12 Μαρτίου 2020 μέσω e-mail ή μέσω μηνύματος στο κινητό τους.

2) Για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό απαιτείται η αποστολή e-mail στο [email protected] ή αποστολή μηνύματος στο 698 6952154 (η χρέωση εξαρτάται από τους όρους σύνδεσης των συμμετεχόντων με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας που τους παρέχει τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου) από την Κυριακή 8/3/2020 έως και την Τρίτη 10/3/2020 (στις 24.00), με το ονοματεπώνυμο, το πατρώνυμο, το τηλέφωνό σας, το έτος γέννησης, τον τίτλο και την ημερομηνία της παράστασης που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε.

3) Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος μόνο όσοι είναι άνω των 18 ετών. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι στη Διοργανώτρια εταιρεία «DIMERA ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ» (εφεξής «ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ»), καθώς επίσης και οι σύζυγοι και οι συγγενείς τους Α’ και Β’ βαθμού.

4) Οι προσφορές/δώρα είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα.

5) Σε περίπτωση άρνησης κάποιου από τους νικητές να παραλάβει την προσφορά/δώρο που κληρώθηκε ή σε περιπτώσεις που με οποιονδήποτε τρόπο δεν έχουν τηρηθεί οι όροι συμμετοχής στον διαγωνισμό ή ο

νικητής έχει εισαγάγει λανθασμένα στοιχεία επικοινωνίας, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η ειδοποίησή του σε χρονικό διάστημα δύο (2) ημερών μετά την κλήρωση, η προσφορά/δώρο μεταβιβάζεται αυτόματα στον αμέσως επόμενο επιλαχόντα κατά τη σειρά της κλήρωσης. Στην περίπτωση που και ο επιλαχών αυτός δεν θα εμφανιστεί εντός του ίδιου ως άνω χρονικού διαστήματος ή έχει εισαγάγει λανθασμένα τα στοιχεία του ή δεν έχει τηρήσει τους όρους του διαγωνισμού, η προσφορά/δώρο θα παραμείνει στην κυριότητα της διοργανώτριας εταιρείας.

6) Για λόγους δημοσιότητας και αξιοπιστίας του παρόντος διαγωνισμού, η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώνει τα ονόματα των νικητών τόσο στο επόμενο φύλλο της εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ» όσο και στο FACEBOOK του «ΕΘΝΟΥΣ».

7) Οι συμμετέχοντες δίνουν ρητά τη συγκατάθεσή τους με τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό όπως η Διοργανώτρια επεξεργαστεί τα προσωπικά δεδομένα τους στο πλαίσιο του παρόντος διαγωνισμού, βάσει του νόμου [άρθρο 6 (1β) του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679] και του σχετικού Εθνικού Εφαρμοστικού Νόμου. Τα προσωπικά δεδομένα που γνωστοποιούν οι συμμετέχοντες στη Διοργανώτρια μέσω του Διαγωνισμού συλλέγονται και τυγχάνουν χρήσης και επεξεργασίας σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, και συγκεκριμένα σύμφωνα με τις διατάξεις του νέου Ευρωπαϊκού Γενικού Κανονισμού Προστασίας

Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679 της οδηγίας 95/46/ΕΚ περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και του σχετικού Εφαρμοστικού Νόμου. Οι συμμετέχοντες διατηρούν τα εξής δικαιώματα αναλυτικά:

*Δικαίωμα ενημέρωσης σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα τους: Μετά από σχετικό αίτημά τους, η Διοργανώτρια θα τους παρέχει πληροφορίες σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα τους που τηρεί.

*Δικαίωμα διόρθωσης και συμπλήρωσης των προσωπικών δεδομένων τους: Εφόσον ειδοποιήσουν σχετικά και εγγράφως τη Διοργανώτρια, η τελευταία θα διορθώσει τυχόν ανακριβή προσωπικά δεδομένα που τους αφορούν ή θα συμπληρώσει ατελή δεδομένα, υπό την προϋπόθεση ότι τα δεδομένα αυτά είναι αναγκαία για τους σκοπούς επεξεργασίας των δεδομένων τους.

*Δικαίωμα για διαγραφή των προσωπικών δεδομένων τους, εφόσον δεν συντρέχει νόμιμος λόγος επεξεργασίας ή μετά τη λήξη της περιόδου διακράτησης που αναφέρεται κατωτέρω, στην αδόκητη περίπτωση που η Διοργανώτρια δεν τα έχει διαγράψει.

*Δικαίωμα να ζητήσουν τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων τους μόνο για συγκεκριμένους σκοπούς, εφόσον αμφισβητείται η ορθότητα των δεδομένων ή η επεξεργασία δεν είναι νόμιμη.

*Δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσής τους: Οι συμμετέχοντες μπορούν ανά πάσα στιγμή να

ανακαλέσουν τη συγκατάθεσή τους για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων τους, στην περίπτωση που δεν συντρέχει νόμιμος λόγος επεξεργασίας και στην περίπτωση που δεν επιθυμούν πλέον τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό το αργότερο μέχρι την ημερομηνία της κλήρωσης. Η νομιμότητα της επεξεργασίας των δεδομένων τους παραμένει ανεπηρέαστη από την ενέργεια αυτή, έως το σημείο ανάκλησης της συγκατάθεσής τους.

Η Διοργανώτρια και τα αρμόδια πρόσωπα εφαρμόζουν συγκεκριμένες διαδικασίες τεχνικής και οργανωτικής ασφαλείας, προκειμένου να προστατεύουν τα προσωπικά δεδομένα και πληροφορίες από απώλεια, κακή χρήση, μεταβολή ή καταστροφή. Η Διοργανώτρια θα τηρήσει τα προσωπικά δεδομένα σε αρχείο μόνο για τους σκοπούς του διαγωνισμού και για το χρονικό διάστημα που αυτός θα διαρκέσει, καθώς και για χρονικό διάστημα 15 ημερών από τη λήξη του διαγωνισμού. Κατόπιν του χρονικού αυτού διαστήματος, το αρχείο θα διαγραφεί από τη Διοργανώτρια, εκτός εάν η διατήρησή του είναι αναγκαία για την άσκηση νομικών αξιώσεων της Διοργανώτριας ή για την υπεράσπισή της έναντι τυχόν νομικών αξιώσεων των συμμετεχόντων ή τρίτων, οπότε και θα διατηρηθεί μέχρι το τέλος της περιόδου που τα προσωπικά δεδομένα δεν θα είναι πλέον αναγκαία για τον σκοπό αυτό.

8) Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει τον διαγωνισμό μόνο για σπουδαίο λόγο.

9) Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει και αποδεικνύει τη ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του παρόντος.

10) Αρμόδια δικαστήρια για την επίλυση κάθε διαφοράς που τυχόν προκύψει από τον παρόντα διαγωνισμό θα είναι τα δικαστήρια των Αθηνών και εφαρμοστέο ορίζεται το Ελληνικό Δίκαιο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ APP ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ethnos.gr - App Store Ethnos.gr - Google Play
ΣΧΟΛΙΑ <% totalComments %>
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Tο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.

Προσθήκη Σχολίου
<% replyingComment.name %>
Ακύρωση
Το σχόλιό σας έχει προωθηθεί για έγκριση
Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

NETWORK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ