Έλεν Μίρεν: «Αγαπώ το Netflix, αλλά να πάει να γ***θεί!»
Μετά τη μεγάλη επιτυχία της ταινίας «Ρόμα», οι συζητήσεις γύρω από τις παραγωγές και κυκλοφορίες ταινιών στο Netflix και στον κινηματογράφο, έχουν γίνει πιο έντονες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Ελεν Μίρεν, βρέθηκε στο CinemaCon που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στο Λας Βέγκας για να παρουσιάσει τη νέα της ταινία «The Good Liar», στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Ιαν ΜακΚέλεν.
Η διάσημη ηθοποιός μίλησε γύρω από την κινηματογραφική βιομηχανία που παραμένει αμήχανη απέναντι στο «φαινόμενο» Netflix και τις αντίστοιχες πλατφόρμες, τα βραβεία Όσκαρ και τον τρόπο με τον οποίο θα έπρεπε να εξελιχθούν όσον αφορά στους κανονισμούς τους.
«Αγαπώ το Netflix, αλλά να πάει να γαμηθεί το Netflix! Τίποτα δεν συγκρίνεται με το να κάθεσαι στο σινεμά. Τα φώτα σβήνουν και ξεκινάει αυτή η υπέροχη στιγμή της χαλαρότητας και της προσμονής γιατί ξέρεις ότι θα διασκεδάσεις για δύο ώρες», δήλωσε η Ελεν Μίρεν.
Το σχόλιο έλαβε δυνατό χειροκρότημα από τους δημοσιογράφους και τους ανθρώπους που εργάζονται στο χώρο της βιομηχανίας του κινηματογράφου, οι οποίοι βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή μέσα στην αίθουσα παρουσίασης.
Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελεν Μίρεν τοποθετείται δημόσια εναντίον του Netflix. Πριν από ένα χρόνο, η ηθοποιός είχε αναφέρει σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «The i» ότι το Netflix έχει αρνητικά αποτελέσματα στους κινηματογραφιστές, οι οποίοι εξακολουθούν να δημιουργούν ταινίες που προορίζονται για τον κινηματογράφο.
«Μυρωδιά που μας έκαιγε τον λαιμό»: Φίλες που ταξίδευαν μαζί περιγράφουν τη νύχτα της 28ης Φεβρουαρίου στα Τέμπη
Η αρχή του τέλους για τον Τραμπ: Όταν η λαϊκή δυσαρέσκεια γίνεται κύμα ανατροπής
Ακόμη και ιατρικές υπηρεσίες με προσφορές Black Friday - Άμεση απόσυρση των διαφημίσεων ζητά ο ΙΣΑ
Halloween στο Γκάζι: «Τα πόδια τους έχουν σημάδια από μαστίγια» - Σοκαριστικές καταγγελίες για το βίαιο πάρτι
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



