Τέλος ο Ντάνιελ Κρεγκ από τον Τζέιμς Μποντ
Το «No Time to Die» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2020🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Ντάνιελ Κρεγκ είναι επίσημα και εκτός Τζέιμς Μποντ. Ο ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή «The Late Show» και επιβεβαίωσε ότι η εμφάνισή του στην επερχόμενη ταινία «No Time To Die» θα είναι και η τελευταία του ως πράκτορας 007.
«Τελειώσατε με τον Μποντ;» ρώτησε ο οικοδεσπότης Στίβεν Κόλμπερτ τον ηθοποιό. «Ναι» απάντησε ο Κρεγκ. Η πρώτη εμφάνιση του Ντάνιελ Κρεγκ στο ρόλο του Τζέιμς Μποντ ήταν το 2006 στο «Casino Royale», ενώ αργότερα ακολούθησαν οι ταινίες «Quantum of Solace», «Skyfall» και «Spectre».
Ύστερα από αυτή τη δήλωση αναμένεται να ξαναρχίσει η συζήτηση για τη διαδοχή του Κρεγκ με τη λίστα των υποψηφίων για τον ρόλο του Βρετανού πράκτορα να μεγαλώνει. Το «No Time to Die» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2020.
Στο «τραπέζι» των αγροτών ολικό κυκλοφοριακό μπλακ - αουτ και μαζική απόβαση των τρακτέρ στην Αθήνα
Κραν Μοντανά: Πενθήμερο πένθος στην Ελβετία μετά τη σπαρακτική τραγωδία - Το χρονικό της πυρκαγιάς
Η εξομολόγηση του Τσιτσιπά: «Δεν μπορούσα να περπατήσω για δύο ημέρες, αναρωτιόμουν γιατί εξακολουθώ να το κάνω αυτό»
Φλόριντα: Η στιγμή που εργαζόμενος της Disney τραυματίζεται από ψεύτικο βράχο 180 κιλών για να προστατέψει το πλήθος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



