Μαίρη Μηνά: Η πρωταγωνίστρια από τη σειρά «Αγγελική» υποψήφια για το βραβείο «Μελίνα Μερκούρη»
Η απονομή του βραβείου θα πραγματοποιηθεί στο Εθνικό Θέατρο REX, Σκηνή Μαρίκα Κοτοπούλη στις 20 Οκτωβρίου στις 20:00🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Δήμητρα Βλαγκοπούλου, η Μαίρη Μηνά και η Ελένη Στεργίου είναι οι φετινές υποψήφιες για το θεατρικό βραβείο «Μελίνα Μερκούρη». Η απονομή του βραβείου θα πραγματοποιηθεί στο Εθνικό Θέατρο REX, Σκηνή Μαρίκα Κοτοπούλη στις 20 Οκτωβρίου στις 20:00.
Το θεατρικό Βραβείο Μελίνα Μερκούρη ανέρχεται σε 3.000 ευρώ και η τιμώμενη ηθοποιός κρατά για ένα χρόνο την καρφίτσα της Μελίνας Μερκούρη, την οποία παραδίδει στην ομότεχνή της που διακρίνεται την επόμενη χρονιά. Η φετινή απονομή θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Εθνικό Θέατρο. Την επιτροπή του βραβείου αποτελούν οι Μάγια Λυμπεροπούλου (επίτιμη πρόεδρος), Δηώ Καγγελάρη, Ματίνα Καλτάκη, Δημήτρης Λιγνάδης, Μιχαήλ Μαρμαρινός και Ρένη Πιττακή.
H Δήμητρα Βλαγκοπούλου είναι υποψήφια για την ερμηνεία της στην παράσταση «Η τραγική ιστορία του Άμλετ, ενός πρίγκιπα της Δανίας» του Σαίξπηρ σε διασκευή- σκηνοθεσία Έκτορα Λυγίζου (Θέατρο του Νέου Κόσμου), η Μαίρη Μηνά για το «Με λένε Έμμα» του Ντάνκαν ΜακΜίλαν σε σκηνοθεσία Ελένης Σκότη (Σύγχρονο Θέατρο) και η Ελένη Στεργίου για την ερμηνεία της στο έργο «Η απαγωγή της Τασούλας: μια ποιητική μυθιστορία» (εμπνευσμένο από την «Απαγωγή της Τασούλας» του δημοσιογράφου Τάσου Κοντογιαννίδη) σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μάρκελλου (Θέατρο Σταθμός).
Λήμνος ή Ισλανδία; Μαγικές εικόνες από το νησί που καλύφθηκε ολόκληρο από χιόνι!
Απίστευτες εικόνες στην Εθνική Οδό: Μεθυσμένος περπατούσε τρεκλίζοντας στη ΛΕΑ δίπλα στα αυτοκίνητα
Νέες σειρές, αγαπημένες επιστροφές και φιλόδοξες παραγωγές - Μεγαλώνει ο ανταγωνισμός στη μικρή οθόνη
Ώρες αγωνίας για την 15χρονη Αλίκη στο Κραν Μοντανά: Αυτή είναι η Ελληνίδα που αγνοείται - Στους 47 οι νεκροί από τη φονική έκρηξη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



