Skip to main content
Γιάννης Σμυρναίος: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός - Τον βρήκαν μία εβδομάδα μετά
Γιάννης Σμυρναίος - Άγγελος Γραμμένος (Facebook)

Γιάννης Σμυρναίος: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός - Τον βρήκαν μία εβδομάδα μετά

Τελευταία Ενημέρωση
Ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός Γιάννης Σμυρναίος έφυγε από τη ζωή, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένειά του

«Καλό ταξίδι καλέ μου φίλε Γιάννη Σμυρναίε»... Την είδηση του θανάτου του ηθοποιού γνωστοποίησε ο καλός του φίλος και συνάδελφός, Άγγελος Γραμμένος, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Ο Γιάννης Σμυρναίος άφησε την τελευταία του πνοή στα τέλη Μαρτίου, αλλά βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Κυψέλη μια εβδομάδα αργότερα.

Διαβάστε αναλυτικά τι έγραψε:

Έφυγε τέλη Μαρτίου 2019 ο γνωστός ταλαντούχος ηθοποιός Γιάννης Σμυρναίος. Τον βρήκαν μια βδομάδα μετά νεκρό στο σπίτι του στην Κυψέλη. Καλό σου ταξίδι καλέ μου φίλε και συναγωνιστή. Ο Γιάννης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 17 Οκτωβρίου 1940. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή Ωδείου Αθηνών από το 1964 έως το 1966. Η πρώτη του θεατρική εμφάνιση, ήταν στο «Κυρία του Μαξίμ» του Ζωρζ Φειντώ με το θίασο Ρηγόπουλου – Αναλυτή το 1967. Στον κινηματογράφο εμφανίστηκε στην ταινία, «Ο χαζομπαμπάς» (1967).

Γιάννης Σμυρναίος
Γιάννης Σμυρναίος - Ο αισιόδοξος (1973)

Συνεργάστηκε με αξιόλογους θιάσους, όπως Ρίζου- Χατζηχρήστου-Βογιατζή στο έργο «Αγάπη μου παλιόγρια (1969-70), Βουτσά - Ρίζου-Ναθαναήλ στο έργο «Ο επαρχιώτης» (1971-72), Καρρά (1972), Γκιωνάκη (1973-74), Αλεξανδράκη-Γαληνέα (1978), Γκιωνάκη, στο έργο «Το στραβόξυλο», Παπαναστασίου-Ιωαννίδου (1982), στο θέατρο «Καλουτά» στο έργο «Κολωνός και Κολωνάκι», Ρίζου (1986-87), Χαλκιά-Παρτσαλάκη στο θέατρο «Μετροπόλιταν» στο έργο των Τσιφόρου-Βασιλειάδη «Δέκα μέρες στο Παρίσι» και άλλα. Πέθανε τον Μάρτιο του 2019.

Γιάννης Σμυρναίος
Με Γιάννη Γκιωνάκη στην ταινία «Τροχονόμος… Βαρβάρα (1981)»

Φιλμογραφία:

Ο χαζομπαμπάς (1967)
Γιακουμής μια ρωμέικη καρδιά (1970)
Κατηγορώ τους δυνατούς (1970)
Εν ονόματι του νόμου (1970)
Το παιδί της μαμάς (1970)
Οι άνδρες ξέρουν ν’ αγαπούν (1971)
Σ’ αγαπώ (1971)
Ο αισιόδοξος (1973)
Τροχονόμος… Βαρβάρα (1981)
Νοκ-άουτ στον έρωτα / Εγώ και το πουλί μου (1982)
Εδώ και τώρα αγγούρια (1982)
Η σιδηρά κυρία (1983)
Αγάπησα έναν Πόντιο (1986)
Ο καβαλάρης των F.M. Stereo (1986)
Ο αυτάκιας (1988)
Τρελάδικο πολυτελείας (1990)

Γιάννης Σμυρναίος
Γιάννης Σμυρναίος - Αγάπησα έναν Πόντιο (1986)

Έφυγε τέλη Μαρτίου 2019 ο γνωστός ταλαντούχος ηθοποιός Γιάννης Σμυρναίος. Τον βρήκαν μια βδομάδα μετά νεκρό στο σπίτι...

Gepostet von Angelos Grammenos am Mittwoch, 3. April 2019


Το ethnos.gr καταγράφει όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον ισχυρό σεισμό στην Αττική και την Αθήνα.

Δείτε εδώ όλες τις σημαντικές εξελίξεις σχετικά με τη σεισμική δραστηριότητα και τα σημαντικά γεγονότα.

ΣΧΟΛΙΑ <% totalComments %>
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Tο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.

Προσθήκη Σχολίου
<% replyingComment.name %>
Ακύρωση
Το σχόλιό σας έχει προωθηθεί για έγκριση
Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.
ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ