Πρωτάθλημα Αργεντινής: Επιστροφή στις νίκες για τη Ρίβερ Πλέιτ που ξέφυγε πέντε βαθμούς από την Σαν Λορέντσο
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Ρίβερ Πλέιτ επέστρεψε στις νίκες και επανέφερε τη διαφορά στο +5 απ' τη δεύτερη Σαν Λορέντσο. Οι Μιγιονάριος επικράτησαν 2-1 της Πλατένσε στο φινάλε της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Αργεντινής που μεταδίδεται αποκλειστικά απ' την υβριδική τηλεόραση του OPEN, χάρη σε γκολ του Μιγκέλ Μπόρχα (3') και του Νάτσο Φερνάντες (55'), ενώ στο μεσοδιάστημα (12') είχε ισοφαρίσει ο Μαρτίνες.
Από εκεί και πέρα, ισόπαλο (1-1) έληξε το παιχνίδι της Μπελγράνο με την Ταγιέρες, που είχε την ευκαιρία για να προηγηθεί στο 28' αλλά ο Σάντος αστόχησε σε πέναλτι. Ο Βεχέτι άνοιξε το σκορ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου για τους γηπεδούχους αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 54' με τον Ναουέλ Μπούστος.
Δίχως νικητή έληξε και το παιχνίδι της Κολόν Σάντα Φε με την Μπαράκας Σεντράλ. Το τελικό 1-1 διαμορφώθηκε με το γκολ του Άλβαρες στο 40' και του Ταπία στο 61'. Στο 0-0 κόλλησαν η Σαρμιέντο με την Ουρακάν, ενώ οι γηπεδούχοι έπαιζαν με δέκα παίκτες απ' το 53'.
Μπελγράνο - Ταγιέρες 1-1
Κολόν Σάντα Φε - Μπαράκας 1-1
Σαρμιέντο - Ουρακάν 0-0
Ρίβερ Πλέιτ - Πλατένσε 2-1
«Η Κίνα κρατάει τα χαρτιά»: Τι σημαίνει η επίσκεψη του Πούτιν στο Πεκίνο αμέσως μετά τον Τραμπ
Άγριος καβγάς Κομνηνάκα και Κωνσταντοπούλου με βαριές εκφράσεις: «Ξεφτιλισμένη» - «Οι φασίστες μιλάνε έτσι»
Παραλίμνι: Τα 353.000 θύματα της Γενοκτονίας των Ποντίων βρήκαν τόπο ανάπαυσης και στην Κύπρο
Απίστευτη υπόθεση στην Αγγλία: Η Σαουθάμπτον αποβλήθηκε απ' τον τελικό της Championship λόγω κατασκοπείας!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



