• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Το Ιράν χτυπάει το Ισραήλ μετά το πλήγμα στην κρατική τηλεόραση - Εικόνες καταστροφής στην Τεχεράνη«Αμετανόητος»: 30 σφαίρες έριξε ο αστυνομικός που δολοφόνησε τις δύο γυναίκες στην Κηφισιά - Η πρόταση της εισαγγελέωςΜακελειό σε φεστιβάλ στις ΗΠΑ: Τρεις νεκροί από πυροβολισμούςΛουίτζι Μαντζιόνε: Οι σφαίρες που τρύπησαν την καρδιά του συστήματος και άγγιξαν την ψυχή της Αμερικής
δημοφιλές τώρα: Το Λιμενικό αρνείται ότι ξεγύμνωσε και εγκατέλειψε στη θάλασσα προσφυγόπουλα
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   14.04.2020 16:45
Newsroom
Newsroom

Επιτροπή Εφέσεων: Δεσμευτική η απόφαση της ΕΕΑ, μένει το -7 για ΠΑΟΚ, Ξάνθη!

Με ψήφους 2-1, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έκρινε δεσμευτική την εισήγηση της ΕΕΑ και διατηρεί την ποινή αφαίρεσης 7 βαθμών για ΠΑΟΚ και Ξάνθη

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  
(Intime)
(Intime)

Στη διατήρηση της ποινής αφαίρεσης επτά βαθμών για ΠΑΟΚ και Ξάνθη αναφορικά με τις καταγγελίες που είχαν γίνει περί πολυιδιοκτησίας, προχώρησε η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. 

Η απόφαση δεν πάρθηκε ομόφωνα, αλλά με ψήφους 2-1, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η επιτροπή δεν μπήκε στην ουσία της υπόθεσης. 

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού την οποία είχε διορίσει ο Λευτέρης Αυγενάκης, πήρε τελικά στο... λαιμό της τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη, καθώς η Εφέσεων έκρινε την εισήγησή της ως δεσμευτική. Ως εκ τούτου η αρχική ποινή από το πειθαρχικό όργανο της Superleague παρέμεινε ίδια και οριστικά πλέον αφαιρούνται οι επτά βαθμοί από τις δύο ομάδες. 

Αναλυτικά η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων:

Απόφαση 20/2020: Συνεκδικάζει την με αριθ. πρωτ. 8660/9.3.2020 έφεση της «Α.Ο. ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ», την με αριθμ. πρωτ. 8674/9-3-2020 έφεση της «ΠΑΕ ΠΑΟΚ», την υπ’ αριθμ. πρωτ. 8707/9-3-2020 έφεση της «ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ», την υπ’ αριθμ. πρωτ. 8648/9-3-2020 έφεση της «ΠΑΕ Α.Ε.Λ.», την υπ’ αριθμ. 9012/11.3.2020 παρέμβαση της «ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» και την υπ’ αριθμ. πρωτ. 9013/11.3.2020 παρέμβαση της «ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ». Απορρίπτει ομόφωνα τις ως άνω παρεμβάσεις της «ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ». Δέχεται ομόφωνα τύποις τις ως άνω εφέσεις. Απορρίπτει, κατά πλειοψηφία, ως κατ΄ ουσίαν αβάσιμες τις ως άνω εφέσεις της «Α.Ο. ΞΑΝΘΗ» και της «ΠΑΕ ΠΑΟΚ». Δέχεται ομόφωνα ως κατ΄ ουσίαν βάσιμες τις ως άνω εφέσεις της «ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» και της «ΠΑΕ Α.Ε.Λ.». Εξαφανίζει εν μέρει την υπ’ αριθμ. 95/5.3.2020 οριστική απόφαση του Πρωτοβαθμίου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου SUPER LEAGUE 1 ΕΛΛΑΔΑ καθ΄ο μέρος απερρίφθησαν οι κύριες παρεμβάσεις που άσκησαν πρωτοδίκως οι «ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» και «ΠΑΕ Α.Ε.Λ.». Κρατεί και δικάζει επί των ως άνω παρεμβάσεων. Δέχεται κατά πλειοψηφία ως εν μέρει κατ΄ουσίαν βάσιμες τις ως άνω κύριες παρεμβάσεις των «ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» και «ΠΑΕ Α.Ε.Λ.

Απόφαση 21/2020: Συνεδικάζει την με αριθ. πρωτ. 8661/9.3.2020 Έφεση της «Α.Ο. ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ», την με αριθμ. πρωτ. 8705/9-3-2020 έφεση της «ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ», την υπ’ αριθμ. πρωτ. 8714/9-3-2020 έφεση της «ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ» και την υπ’ αριθμ. 9011/11.3.2020 παρέμβαση της «ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ». Απορρίπτει ομόφωνα την ως άνω παρέμβαση της «ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ». Δέχεται ομόφωνα τύποις τις ως άνω εφέσεις. Απορρίπτει κατά πλειοψηφία ως κατ΄ουσίαν αβάσιμη την έφεση της «Α.Ο. ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ» και ομόφωνα ως κατ΄ουσίαν αβάσιμη την έφεση της «ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ». Δέχεται ομόφωνα ως κατ΄ ουσίαν βάσιμη την ως άνω έφεση της «ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ». Εξαφανίζει εν μέρει την υπ’ αριθμ. 93/5.3.2020 οριστική απόφαση του Πρωτοβαθμίου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου SUPER LEAGUE 1 ΕΛΛΑΔΑ καθ΄ο μέρος απορρίφθηκε η κύρια παρέμβαση που άσκησε πρωτοδίκως η «ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ». Κρατεί και δικάζει επί της ως άνω παρεμβάσεως. Δέχεται κατά πλειοψηφία ως εν μέρει κατ΄ουσίαν βάσιμη την ως άνω κύρια παρέμβαση της «ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ»

Διαβάστε ακόμη

Συνεχίζεται το μπαράζ χτυπημάτων μεταξύ Ισραήλ και Ιράν - Ο Νετανιάχου μιλά ευθέως για εξόντωση Χαμενεΐ

Σε ύφεση η φωτιά στον Μαραθώνα: «Έχουν καεί 100 στρέμματα» λέει ο δήμαρχος στο ethnos.gr

Συγκλονίζει η νέα αιματοχυσία στη Γάζα: Δεκάδες οι νεκροί, εκατοντάδες οι τραυματίες

Πέθανε η ιδρύτρια των «Regalinas», Ειρήνη Γεωργίου

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • ΕΕΑ
  • Ξάνθη ΠΑΕ
  • SuperLeague
  • ποδόσφαιρο
  • ΠΑΟΚ
  • ΕΠΟ
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr