«Με βαθμολογικά κριτήρια τα εισιτήρια για Champions και Europa League»
Δημοσιογράφος των «Times» τονίζει πως η Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA έχει αποφασίσει για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, σε όσα πρωταθλήματα δεν ολοκληρωθούν🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Mε βαθμολογικά κριτήρια για όσα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα δεν ολοκληρωθούν θα δοθούν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια για το Champions League και το Europa League, σύμφωνα με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA, όπως αποκαλύπτει Άγγλος δημοσιογράφος των «Times».
Ο Μάρτιν Τζίγκλερ έγραψε στο twitter πως στη σημερινή (23/4) συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA, αποφασίστηκε να δοθούν κανονικά τα ευρωπαϊκά εισιτήρια σε όσα πρωταθλήματα δεν ολοκληρωθεί η σεζόν. Να ισχύσουν δηλαδή τα βαθμολογικά κριτήρια, η βαθμολογία που υπήρχε μέχρι τη διακοπή των πρωταθλημάτων.
Το άλλο σενάριο που έχει πέσει στο τραπέζι προβλέπει να δοθούν οι ευρωπαϊκές θέσεις σύμφωνα με το Ranking των ομάδων στην UEFA.
Διαβάστε ακόμη
Η επίθεση των γαλάζιων βουλευτών κατά του ΥΠΑΑΤ για το «Μέτρο 23», το φρέσκο γάλα του Σαμαρά ο Νικολόπουλος που στέκεται πίσω από τον Σαμαρά
Πώς «διαβάζει» η κυβέρνηση το τοπίο και γιατί έρχονται νέα… γαλάζια ραντεβού
Όπου φύγει φύγει οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ: Αδειάζουν τα νοσοκομεία - «Έχουμε εξοπλισμό, δεν έχουμε χέρια»
Τριπλάσιοι φόροι στα ακίνητα από το 2027: Τι φέρνει το νέο Τέλος Τοπικής Ανάπτυξης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




