• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Συναγερμός στα Καλύβια για σακούλα με εκρηκτικό μηχανισμό κάτω από αυτοκίνητοΔικηγορικός Σύλλογος Αθηνών: Ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος νέος πρόεδρος - Πήρε 61% στον δεύτερο γύροΤρομακτικό τροχαίο στην Αμφίκλεια: Συγκρούστηκαν δύο νταλίκες και ένα ΙΧΕπιμένουν οι αγρότες της Κρήτης παρά τις κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση - Κλείνουν ξανά το αεροδρόμιο Ηρακλείου
δημοφιλές τώρα: Καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: Πρόστιμο για ρευματοκλοπή σε σπίτι που ζούσε το 2018 - «Κόντεψα να πάθω...
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   24.04.2020 12:59
Newsroom
Newsroom

Πρόστιμο 150 ευρώ σε δυο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ από την Αστυνομία

Ο Μίροσλαβ Στοχ, αναφέρθηκε στη φορά που οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν ενώ έκανε τρέξιμο μαζί με τον Κάρολ Σφιντέρσκι

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  
Κάρολ Σφιντέρσκι και Μίροσλαβ Στοχ καταγράφηκαν ως παραβάτες για «άσκοπη μετακίνηση» (Copyrights: Intime)
Κάρολ Σφιντέρσκι και Μίροσλαβ Στοχ καταγράφηκαν ως παραβάτες για «άσκοπη μετακίνηση» (Copyrights: Intime)

Ο Μίροσλαβ Στοχ παραχώρησε συνέντευξη σε Μέσο της Σλοβακίας και μεταξύ άλλων ανέφερε και το περιστατικό που καταγράφηκε το προηγούμενο διάστημα, όταν και ενώ είχε βγει για τρέξιμο με τον συμπαίκτη του Κάρολ Σφιντέρσκι, του έγινε αστυνομικός έλεγχος, στον οποίο αποδείχθηκε πως και δεν είχε ακολουθήσει τις προβλεπόμενες κινήσεις για να αιτιολογήσει την έξοδο από το σπίτι του. Ο Σλοβάκος μέσος του ΠΑΟΚ αναγκάστηκε να καταβάλλει το πρόστιμο των 150 Ευρώ που προβλέπεται από το νόμο, κάτι που ίσχυσε και για τον Πολωνό συμπαίκτη του, αν και ο τελευταίος ήταν... κατά το ήμισυ παράνομος.

Στην αναφορά του στα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα αλλά και στο περιστατικό με τους αστυνομικούς, ο Στοχ σημείωσε: «Στην Ελλάδα, από την αρχή έλαβαν μέτρα. Για μένα είναι δύσκολο να κρίνω το πως λειτούργησαν εδώ, γιατί περνάω αρκετό χρόνο στο σπίτι γενικά. Πηγαίνουμε μόνο στο σούπερ μάρκετ και για τρέξιμο με τον Κάρολ Σφιντέρσκι. Μερικοί φοράνε γάντια και μάσκες, αλλά ο περισσότερος κόσμος όχι. Εδώ δεν είναι υποχρεωτικό. Έχουμε διαφορετικούς κανόνες από τη Σλοβακία.

Για παράδειγμα, όταν βγαίνουμε έξω στέλνουμε ένα μήνυμα για το λόγο που βγαίνουμε από το σπίτι. Περισσότερο στέλνω τον αριθμό 6 κι όταν ο αστυνομικός σε σταματήσει, πρέπει να δώσεις τα στοιχεία σου. Μία φορά μου έκαναν έλεγχο. Ο διάδρομος μου έσπασε την περασμένη Πέμπτη, αλλά λόγω του Πάσχα δεν μπορούσε να μας το φτιάξει κάποιος. Οπότε πήγα με τον Κάρολ για τρέξιμο στην παραλία. Όμως είχα ξεχάσει να στείλω μήνυμα και δεν είχα πάρει μαζί μου και το διαβατήριό μου. Ο Κάρολ είχε στείλει μήνυμα αλλά κι αυτός είχε ξεχάσει τα χαρτιά του. Οι αστυνομικοί μας σταμάτησαν εκείνη την ημέρα και μας επέβαλαν και στους δύο πρόστιμο 150 ευρώ».

Διαβάστε ακόμη

Ξεσηκωμός των αγροτών με νέα μπλόκα και αποκλεισμούς - Ο χάρτης με όλες τις κινητοποιήσεις

Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία

Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»

Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Κάρολ Σβιντέρσκι
  • Κορονοϊός
  • ΠΑΟΚ
  • ποδόσφαιρο
  • Μίροσλαβ Στοχ
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr