• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Θάνατος Μυρτώς στην Κεφαλονιά: Συμπληρωματικές καταθέσεις έδωσαν οι κατηγορούμενοιΣεισμός στη Θήβα, αισθητός και στην Αττική«Μπαράζ» πιέσεων από την Κομισιόν στην Ελλάδα: Παραπομπή για τις χωματερές και απειλές για πρόστιμα σε 3 μέτωπα«Πνίγεται» η Κρήτη από την κακοκαιρία: Ένας νεκρός, τραυματίες και αποκλεισμένα χωριά - «Δεν έχει ξαναγίνει τέτοιο κακό»
δημοφιλές τώρα: Δεν θα τη βάζαμε ούτε στο top-10 του: Η σειρά που ο Μπέζος θεωρεί παραδόξως την πιο επιτυχημένη του
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   26.04.2020 19:55
ΕΘΝΟΣ Sport

ΠΑΟΚ: Κέρδισε την προσφυγή κατά της Αλ Ιτιχάντ για τον Πρίγιοβιτς

Η δικαστική διαμάχη του ΠΑΟΚ με την ομάδα του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς και οι κινήσεις του Σέρβου για να «σπάσει» το συμβόλαιό του

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς (Copyrights: Intime)
Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς (Copyrights: Intime)
Προσθέστε το ΕΘΝΟΣ στη Google

Το «τιτίβισμα» του Γάλλου δημοσιογράφου Μανού Λονζόν για την προσφυγή του ΠΑΟΚ κατά της Αλ Ιτιχάντ λόγω μη καταβολής δόσης για τη μεταγραφή του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς έφερε στην επιφάνεια μια υπόθεση που εξελίσσεται στο «παρασκήνιο» εδώ και καιρό. Τον Ιανουάριο του 2019, η Αλ Ιτιχάντ ήρθε σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Σέρβου επιθετικού, με το κόστος της μεταγραφής να φτάνει τα 10 εκατ. ευρώ, που ήταν και το ποσό της ρήτρας που υπήρχε στο συμβόλαιο ανάμεσα στον ποδοσφαιριστή και τους «ασπρόμαυρους».

Η συμφωνία που επιτεύχθηκε ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Αλ Ιτιχάντ αφορούσε μεταξύ άλλων τον τρόπο και τον χρόνο καταβολής του τιμήματος της συγκεκριμένης μεταγραφής. Η Αλ Ιτιχάντ ωστόσο, δεν έχει πληρώσει μια από τις δόσεις για τη μεταγραφή, με τους ιθύνοντες της ομάδας της Θεσσαλονίκης να επικοινωνούν με τους ομολόγους τους της Αλ Ιτιχάντ, θέλοντας με αυτό το τρόπο να δώσουν χρόνο προκειμένου οι τελευταίοι να τηρήσουν τη συμφωνία που είχε επιτευχθεί, έστω και με κάποια καθυστέρηση. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη και ο ΠΑΟΚ αναγκάστηκε, σε μια κίνηση προάσπισης των συμφερόντων του, και κινηθεί νομικά, καταγγέλλοντας την αθέτηση της συμφωνίας στη FIFA.

https://twitter.com/ManuLonjon/status/1254377876385869825

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» κατάφερε, κερδίζοντας τη δικαστική διαμάχη, να περιμένει πλέον -με «σύμμαχο» την πίεση που ασκεί η FIFA- την αποπληρωμή της οφειλής από την Αλ Ιτιχάντ. Όλα αυτά καταγράφονται σε ένα χρονικό σημείο στο οποίο δεν «οριακές» μόνο οι «σχέσεις» ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Αλ Ιτιχάντ, αλλά και αυτές ανάμεσα στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας και τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς. Ο Σέρβος επιθετικός είναι «ξένο σώμα» και ψάχνει τρόπο για να «σπάσει» το (πλουσιοπάροχο) συμβόλαιό του και να αναζητήσει νέο σταθμό στην καριέρα του.

Διαβάστε ακόμη

Σάρωσε την Κρήτη η κακοκαιρία: Ένας νεκρός, βιβλική καταστροφή και φόβοι για νέο κύμα - «Έβρεξε όσο σε έναν χρόνο στην Αθήνα»

Πόσο ασφαλείς είναι οι επιβάτες μιας πτήσης αν ο πιλότος γίνει βίαιος; Τα ερωτήματα μετά τη Flydubai

Γάζα: Νέες δορυφορικές εικόνες αποκαλύπτουν την ολική καταστροφή - Στον «αέρα» 2,1 εκατ. εκτοπισμένοι

Τι πήγε στραβά με την εκτέλεση της Κρίστα Πάικ; Τα κενά στο πρωτόκολλο - «Δεν έχουμε δει κάτι παρόμοιο»

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • FIFA
  • Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς
  • ΠΑΟΚ
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
%>