• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Νεκρός ο εγγονός της πριγκίπισσας Αικατερίνης της Ελλάδας - Είχε συνδεθεί με την υπόθεση «Putney Pusher»Σοβαρό τροχαίο στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας: Μηχανή παρέσυρε ανδρόγυνο με παιδάκι - 4 τραυματίεςΣυνταγματική Αναθεώρηση: Άκαρπη η αναζήτηση των 180 «ναι» - Στην επόμενη Βουλή η αναζήτηση συναινέσεωνΑπάντηση ΥΠΕΞ σε Φιντάν: «Αναφαίρετο δικαίωμα η νόμιμη άμυνα - Η Τουρκία διατηρεί το casus belli»
δημοφιλές τώρα: Πλασμαφαίρεση: Μητέρα περιγράφει τη διαδικασία στον 29χρονο γιο της - Οι εξετάσεις και η ιατρική...
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   27.04.2020 18:43
ΕΘΝΟΣ Sport

Ο ΠΑΟΚ στέλνει στον Αρειο Πάγο τον δικαστή Βρυώνη της Επιτροπής Εφέσεων

Αναφορά στον Επιθεωρητή του Αρείου Πάγου καταθέτει ο Δικέφαλος προκειμένου να πάρει απαντήσεις για την πρόσθετη παρέμβαση του Ολυμπιακού στο CAS που έγινε δεκτή

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό   ┋

(Intime)
(Intime)
Προσθέστε το ΕΘΝΟΣ στη Google

Αναφορά στον Επιθεωρητή του Αρείου Πάγου, καταθέτει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ζητώντας να ελεγχθούν από το Πειθαρχικό Συμβούλιο οι αποφάσεις του δικαστή Γεράσιμου Βρυώνη, ο οποίος δέχτηκε την πρόσθετη παρέμβαση του Ολυμπιακού, δίνοντάς του τη δυνατότητα να είναι διάδικος στο CAS όπου προσφεύγει η ομάδα της Θεσσαλονίκης. Εκείνο το οποίο προκάλεσε την αντίδραση του Δικεφάλου είναι πως ο κ. Βρυώνης, δικαστής στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, την ίδια ημέρα σε άλλη υπόθεση πειθαρχικής διαδικασίας (Ιάλυσος κατά Ιεράπετρας), συντάχθηκε με την ορθή και σύμφωνη με τους κανονισμούς της Ομοσπονδίας άποψη της εισηγήτριας ότι δεν είναι νόμιμη η πρόσθετη παρέμβαση σε πειθαρχική δίκη.

Το γεγονός ότι δεν τηρούνται ίσα μέτρα και ίσα σταθμά και με δεδομένη τη διαφορετική αντιμετώπιση που υπήρξε, προκάλεσε την αντίδραση του ΠΑΟΚ. Οι επιτελείς του Δικεφάλου είναι διατεθειμένοι, στο πλαίσιο που ορίζει ο νόμος τον οποίο σέβονται απόλυτα, να πάρουν ξεκάθαρες απαντήσεις ζητώντας να ελεγχθούν πειθαρχικά τυχόν παραλείψεις ή παραπτώματα από τους δικαστές που αρνήθηκαν να δικάσουν την ουσία της υπόθεσης.

Διαβάστε ακόμη

Θρίλερ στη Βρετανία: 3χρονο αγοράκι με αυτισμό εξαφανίστηκε από παιδική χαρά - Το αναζητά πλήθος κόσμου

Νεκρός ο εγγονός της πριγκίπισσας Αικατερίνης της Ελλάδας - Είχε συνδεθεί με την υπόθεση «Putney Pusher»

«Τείχος στον Κασιδιάρη» - Το «καμπανάκι» του ΣΦΕΑ για το AfD και την κανονικοποίηση του ναζισμού

Απάντηση ΥΠΕΞ σε Φιντάν: «Αναφαίρετο δικαίωμα η νόμιμη άμυνα - Η Τουρκία διατηρεί το casus belli»

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • ΠΑΟΚ
  • Ολυμπιακός
  • CAS
  • Άρειος Πάγος
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
%>