• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Τα ερωτήματα για το πτώμα που βρέθηκε στη βαλίτσα στην Κυψέλη και το «κλειδί» για την ταυτοποίηση«Καυτό» καλοκαίρι στα καύσιμα: Γιατί η έκπτωση δεν έφτασε ποτέ στην αντλία - Η βενζίνη «σκαρφαλώνει» στα 2 ευρώΒίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που 50χρονος βάζει φωτιά στην Άνοιξη και αποχωρεί ατάραχος - Τον «έπιασαν» οι κάμερεςΑπειλές Χαμενεΐ: «Η υπογραφή του Τραμπ δεν έχει καμία αξία - Θα πάρουν μαθήματα που δεν θα ξεχάσουν»
δημοφιλές τώρα: «Τάρταλα»: Ίσως ο μοναδικός καφενές στην Κρήτη με εμφιαλωμένα κρασιά και τσικουδιές
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   29.04.2020 16:09
ΕΘΝΟΣ Sport

Το φαινόμενο Ντιμπάλα: Θετικός στον κορονοϊό για τέταρτη φορά σε έξι εβδομάδες!

O επιθετικός της Γιουβέντους, που είχε προσβληθεί από τον COVID-19 πρώτη φορά στις 21 Μαρτίου, ίσως χρειαστεί πιο εντατική θεραπεία

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό   ┋

Ο Πάουλο Ντιμπάλα (AP Photo/Laurent Cipriani)
Ο Πάουλο Ντιμπάλα (AP Photo/Laurent Cipriani)
Προσθέστε το ΕΘΝΟΣ στη Google

Σπάει όλα τα ρεκόρ και τρελαίνει τους γιατρούς ο Πάουλο Ντιμπάλα! Ο επιθετικός της Γιουβέντους βρέθηκε θετικός σε εξέταση που υποβλήθηκε για κορονοϊό για τέταρτη φορά μέσα σε έξι εβδομάδες, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «El Chiringuito de Jugones», που αναδημοσιεύεται σε Ιταλία και Αγγλία.

Ο 26χρονος Αργεντινός είχε διαγνωστεί με κορονοϊό στις 21 Μαρτίου με τη φίλη του Οριάνα Σαμπατίνι και από τότε υποβλήθηκε σε τρία ακόμη τεστ, που βγήκαν θετικά στον ιό. Παραμένει απομονωμένος στο σπίτι του στο Τορίνο, ωστόσο  ίσως χρειαστεί πιο εντατική θεραπεία από τους γιατρούς.

Πρόσφατα μίλησε για την εμπειρία του στην καταπολέμηση της ασθένειας και εξήγησε ότι δυσκολευόταν να αναπνεύσει. Ωστόσο, ισχυρίστηκε ότι αισθάνεται πολύ καλύτερα και αυτός και η κοπέλα του δεν δείχνουν πλέον συμπτώματα.

«Ευτυχώς είμαστε πολύ καλύτερα αυτές τις μέρες, δεν έχουμε συμπτώματα. Είχα ισχυρότερα συμπτώματα τις προηγούμενες φορές. Κουραζόμουν πολύ γρήγορα όταν ήθελα να προπονηθώ, είχα λίγη ανάσα μετά από πέντε λεπτά. Εκεί παρατηρήσαμε ότι κάτι δεν ήταν σωστό και μέσα από τα τεστ στη Γιουβέντους μας είπαν ότι είμαστε θετικοί. Στη συνέχεια είχαμε περισσότερα συμπτώματα, όπως βήχα, κουρασμένο σώμα και όταν κοιμόμαστε κρυώναμε, αλλά μείναμε ψύχραιμοι».

Η περίπτωση του Ντιμπάλα προκαλεί προβληματισμό, καθώς οι ομάδες θα επιστρέψουν στις προπονήσεις στην Ιταλία στις 4 Μαϊου. Εκτός από τον Ντιμπάλα, δύο ακόμη παίκτες της Γιουβέντους, οι Ρουγκάνι και Ματουιντί είχαν προσβληθεί από τον ιό.

Διαβάστε ακόμη

«Καυτό» καλοκαίρι στα καύσιμα: Γιατί η έκπτωση δεν έφτασε ποτέ στην αντλία - Η βενζίνη «σκαρφαλώνει» στα 2 ευρώ

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που 50χρονος βάζει φωτιά στην Άνοιξη και αποχωρεί ατάραχος - Τον «έπιασαν» οι κάμερες

Σε κλοιό καύσωνα μπαίνει η χώρα: Τα 41αρια, οι δύσκολες μέρες και οι «κόκκινες» περιοχές

Τεστ DNA αποκάλυψε λάθος στο μαιευτήριο μετά από 38 χρόνια - «Μας στέρησαν τη ζωή που έπρεπε να ζήσουμε»

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Γιουβέντους
  • Πάουλο Ντιμπάλα
  • ποδόσφαιρο
  • Κορονοϊός
  • Serie A
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr