
O Δήμος Θεσσαλονίκης διεκδικεί τη συνέχεια της Euroleague!
Ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας με επίσημη πρόταση ζητάει να συνεχιστεί η κορυφαία διοργάνωση σε PAOK Sports Arena και Αλεξάνδρειο Μέλαθρο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την ώρα που η Euroleague με επίσημα έγγραφα στις διοικήσεις του ΟΑΚΑ και του ΣΕΦ ρώτησε για τη διαθεσιμότητά τους σε ενδεχόμενο διεξαγωγής της διοργάνωσης σε περίπτωση επανέναρξης, ο Δήμος Θεσσαλονίκης με σχετικό αίτημα ζήτησε να συνεχιστεί η κορυφαία μπασκετική λίγκα στο PAOK Sports Arena και στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο Θεσσαλονίκης!
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας εξέφρασε επίσημα το ενδιαφέρον της πόλης σε περίπτωση που αποφασιστεί να συνεχιστεί η Euroleague με οποιαδήποτε μορφή, είτε με το κανονικό format, είτε με final-8, ή final-4.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ανάλογο ενδιαφέρον υπάρχει από Μόσχα, Βελιγράδι, Κάουνας και Κωνσταντινούπολη, όμως στο Δήμο Θεσσαλονίκης θεωρούν ότι μπορούν να προσφέρουν δύο πολύ καλές γηπεδικές εγκαταστάσεις, σε συνδυασμό με υψηλής ποιότητας ξενοδοχειακές μονάδες, αλλά και μία πόλη με χαμηλό αριθμό κρουσμάτων κορονοϊού.
Σφραγίστηκε το σπίτι όπου πέθανε ο 17χρονος στην Κίμωλο - Οι έρευνες για την ηλεκτροπληξία και οι πρώτες εκτιμήσεις
Τι ψάχνει η Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας μετά το υπόμνημα του πιλότου για το ελικόπτερο στο Σαρακήνικο
Ολική έκλειψη ηλίου: Δείτε live το μοναδικό φαινόμενο - Πού και τι ώρα θα είναι ορατή στην Ελλάδα
Ποιοι είναι οι ναζί στρατιώτες που αναδύθηκαν από τα βάθη του Δούναβη - «Τώρα ξεκινά ένα παζλ»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 


