
Σέντρα στη Bundesliga πιθανότατα στις 15 Μαΐου - Κρούσμα στην 'Αουε, σε καραντίνα η ομάδα
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Reuters» η γερμανική κυβέρνηση θα ανακοινώσει την επανέναρξη στις δύο επαγγελματικές κατηγορίες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η γερμανική κυβέρνηση έχει ήδη αποφασίσει την επανέναρξη στην Bundesliga την Παρασκευή 15 Μαϊου, σύμφωνα με πληροφορίες του «Reuters» και θα το ανακοινώσει επίσημα η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ. Οι αγώνες θα διεξάγονται με κλειστές πόρτες και παρουσία μόνο 300 ανθρώπων, που συμμετέχουν στην οργάνωση του αγώνα.
Παράλληλα η κυβέρνηση θα επιτρέψει από την ίδια ημερομηνία την άσκηση σε εξωτερικούς χώρους για ερασιτέχνες αθλητές και παιδιά.
Σε καραντίνα η Άουε
Στο μεταξύ όλη η ομάδα της Άουε, τέθηκε σε καραντίνα, μετά την ανακοίνωση θετικού κρούσματος στον κορονοϊό. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για μέλος του προσωπικού. Η Άουε έχει αρχίσει προπονήσεις όπως όλες οι ομάδες και η πρώτη σειρά εξετάσεων ήταν αρνητική, όμως στο δεύτερο τεστ εντοπίστηκε θετικό δείγμα.
Τι θα γίνει με τις ενεργειακές συμφωνίες στην Ελλάδα μετά την αποπομπή της Γκίλφοϊλ
Εικοσιτετράωρη απεργία στα ΚΤΕΛ στις 3 Νοεμβρίου - «Παγωμένοι» μισθοί από το 2009 και αδιέξοδο στις συλλογικές συμβάσεις
Το «βαθύ λαρύγγι» στην υπόθεση Κίμπερλι, οι δύο Ρουμάνοι υπουργοί με Έλληνα επιχειρηματία και το deal για τα Goody's
Ευρωπαϊκό Συμβούλιο: Το διπλό μήνυμα Μητσοτάκη και η δύσκολη συζήτηση για την ενεργειακή κρίση - Ποια άλλα θέματα είναι στο «μενού»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr



