Στις 27 Σεπτεμβρίου το πρώτο σερβίς στο Ρολάν Γκαρός!
Το γαλλικό όπεν, κορονοϊού επιτρέποντος, θα διαρκέσει τρεις εβδομάδες και θα ολοκληρωθεί στις 11 Οκτωβρίου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο κορονοϊός έχει βάλει λουκέτο στο τένις για περίπου δύο μήνες. Κι όπως όλα δείχνουν θα συνεχιστεί για άλλους δυο μήνες. Ωστόσο παρά τις αρνητικές εκτιμήσεις που υπήρξαν για οριστικό φινάλε στη σεζόν, αχνοφαίνεται φως καθώς το Ρολάν Γκαρός ανακοίνωσε ημερομηνία έναρξης του τουρνουά. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tennis.com, η γαλλική ομοσπονδία ενημέρωσε πως οι αγώνες στο κυρίως ταμπλό θα διεξαχθούν 27 Σεπτεμβρίου με 11 Οκτωβρίου.
«Μετά από συζητήσεις που έγιναν με τα διεθνή όργανα του τένις (ATP, WTA και ITF), με θέμα την υγεία και την ασφάλεια όλων από τον COVID-19, αναλύσαμε τις επιλογές μας και καταλήξαμε να τροποποιήσουμε ελαφρώς τις ημερομηνίες του Roland Garros για το 2020, προκειμένου να μπορέσουν να γίνουν και οι 3 εβδομάδες του τουρνουά, από τις 21 Σεπτεμβρίου έως τις 11 Οκτωβρίου» ανέφερε η σχετική ενημέρωση.
Ολα αυτά βεβαίως θα συμβούν εφόσον είναι θετικά τα νέα και οι εξελίξεις από το μέτωπο του κορονοϊού...
Νέα επίθεση του Ιράν με πυραύλους στο Ισραήλ, μετά το θανάσιμο χτύπημα στην Τεχεράνη
Νέα παρέμβαση Τραμπ: «Ιράν και Ισραήλ πρέπει και θα κάνουν συμφωνία - Make the Middle East Great Again»
«Μου χρωστάνε την ελευθερία μου»: Επιστολή Ρωμανού από τη φυλακή
Λένα Πλάτωνος στο ethnos.gr: «Οι άνθρωποι έχουν γίνει τρομακτικά επιθετικοί - Ο φασισμός έχει εισχωρήσει μέσα στα σχολεία»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr