ΠΑΟΚ: Αρνητικές οι εξετάσεις των νταμπλούχων, ξεκινούν οι προπονήσεις
Αρνητικά όλα τα τεστ του ποδοσφαιρικού τμήματος, που επιστρέφει στη Νέα Μεσημβρία το μεσημέρι της Τετάρτης (6/5)🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Έχοντας τις αρνητικές απαντήσεις από όλα τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν ποδοσφαιριστές, προπονητικό τιμ και προσωπικό αγωνιστικού τμήματος (φυσιοθεραπευτές, υπεύθυνοι ιματισμού κ.λ.) οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ όρισαν για το μεσημέρι της Τετάρτης (6/5) στις 15.00 την πρώτη μετά κορονοϊού προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας. Ο προπονητής του «Δικεφάλου του βορρά» Αμπέλ Φερέιρα χώρισε τους ποδοσφαιριστές σε τέσσερα γκρουπ, τα οποία και θα προπονούνται με διαφορά 45 λεπτών και σε διαφορετικά γήπεδα εντός των εγκαταστάσεων.
Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν αποφασίσει να μην χρησιμοποιήσουν τα αποδυτήρια για να μειώσουν στο ελάχιστο τον κίνδυνο, ακολουθώντας τις οδηγίες του πρωτοκόλλου ασφαλείας σύμφωνα με το οποίο μπήκαν οι βάσεις για την επανέναρξη των προπονήσεων.
Στην αντεπίθεση η ΕΕ κατά Τραμπ: Ετοιμάζει δασμούς ύψους 93 δισ. ευρώ ως αντίποινα
Εκτροχιάστηκαν τρένα στην Ισπανία: Τουλάχιστον επτά νεκροί, αρκετοί τραυματίες
Δολοφονία στην Αιτωλοακαρνανία: Οι αντιφάσεις του 44χρονου και τα στοιχεία που δείχνουν ότι έστησε ενέδρα
Eurovision 2026: Ανακοινώθηκαν τα 14 τραγούδια του Β’ Ημιτελικού της Ελλάδας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




