Συναδινός: «Φασιστική η επικήρυξη δημοσιογράφων στον Πειραιά, θλιβερή η αντίδραση Αυγενάκη»
Ο πρώην Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού πήρε θέση με αφορμή την επίθεση που δέχθηκαν δημοσιογράφοι όπως κι ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Φασιστικής έμπνευσης» χαρακτήρισε τις αφίσες με τη χυδαία επίθεση κατά των Βασίλη Παπαθεοδώρου, Βασίλη Βέργη, Κυριάκου Θωμαΐδη, Άρη Ασβεστά και Τάκη Μπαλτάκου ο Ιούλιος Συναδινός. Ο πρώην Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού δεν παρέλειψε με ανάρτηση του στο λογαριασμό του στο twitter να αναφερθεί και στην στάση του Λευτέρη Αυγενάκη αναφέροντας πως έχει γίνει κι ο ίδιος μέρος του προβλήματος της οπαδικής βίας.
Αναλυτικά η ανάρτηση του πρώην ΓΓΑ: «Φασιστικής έμπνευσης η επικήρυξη δημοσιογράφων με αφίσες στον Πειραιά και θλιβερή η αντίδραση του Υφυπουργού Αθλητισμού, που ήδη έγινε μέρος του προβλήματος της οπαδικής βίας. Ο Υπ. Προστασίας του Πολίτη θα ευαισθητοποιηθεί ή ασχολείται μόνο με τα πιτσιρίκια στις πλατείες;».
Ανανεώθηκε η θητεία των Ελλήνων Ευρωπαίων εισαγγελέων - Τι αποφάσισε το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο
Xωροταξικό για τουρισμό: Το πλαφόν σε κλίνες, οι όροι δόμησης και οι «κόκκινες» περιοχές
Metallica: Το μεγάλο «ευχαριστώ» στο ελληνικό κοινό - Νέο ρεκόρ σταδίου με 90.000 θεατές
«Ήταν ένα τέρας, μας κακοποιούσε σεξουαλικά για χρόνια» λένε τα παιδιά της «μυστικής οικογένειας» του Μάικλ Τζάκσον
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




