
Πιθανά κρούσματα κορονοϊού φρενάρουν αγώνες στη Λευκορωσία
Αναβλήθηκαν δύο παιχνίδια στο πρωτάθλημα που αγνόησε την πανδημία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Λευκορωσίας αποφάσισε να αναβάλλει δύο αγώνες, έναν της πρώτης κατηγορίας και έναν της δεύτερης εξαιτίας της υποψίας πιθανών κρουσμάτων κορονοϊού. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Λευκορωσία ήταν η μοναδική χώρα σε όλη την Ευρώπη που επέλεξε να συνεχίσει κανονικά το ποδοσφαιρικό της πρωτάθλημα παρά την έξαρση του κορονοϊού και μάλιστα στην αρχή παρουσία και φιλάθλων.
Η ομοσπονδία ανέβαλε τον αγώνα της Premier League, ανάμεσα στην FC Μινσκ και την Νεμάν Γκρόντνο, που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 15 Μαΐου, καθώς υπήρχε ισχυρή ένδειξη κρουσμάτων μεταξύ των παικτών της γηπεδούχου ομάδας. Για τον ίδιο λόγο αναβλήθηκε και ο αγώνας της δεύτερης κατηγορίας, ανάμεσα στην Άρεναλ Τζέρζινσκ και τη Λοκομοτίβ Γκομελ, που είχε προγραμματιστεί για τις 16 Μαΐου.
Ακόμη δεν ανακοινώθηκε πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής των δύο αυτών αγώνων, καθώς επικρατεί σκεπτικισμός μετά τα νέα δεδομένα.
Τι αναφέρει η δικογραφία σε βάρος των γιατρών για τον θάνατο του Μαζωνάκη - Οι 4 αντιφάσεις και το κρίσιμο στοιχείο
Στα χαρακώματα κυβέρνηση και αντιπολίτευση για την οικονομία - Τι πυροδοτεί την σφοδρή σύγκρουση
Η κλιματική αδικία πίσω από την καταστροφή στο Νεπάλ - «Περιμένουμε την επόμενη ωρολογιακή βόμβα»
Προκαλεί... ανακατωσούρα: Αεροσυνοδός αποκαλύπτει γιατί δεν πρέπει ποτέ να ακουμπάτε φαγητό στα τραπεζάκια των αεροπλάνων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr



