
Καλά κρατεί η... Τζορντανομανία! Ποσό ρεκόρ σε δημοπρασία για φανέλα του MJ
Μετά το πρώτο ζευγάρι Air Jordan που πωλήθηκε αντί 560.000 δολαρίων, μια εμφάνιση του Τζόρνταν που φορούσε το 1996-97 δόθηκε για 288.000 δολάρια🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η τρομακτική επιτυχία του Last Dance, του ντοκιμαντέρ που πραγματεύεται τη ζωή και την καριέρα του αξεπέραστου Μάικλ Τζόρνταν, δεν φαίνεται μόνο στα νούμερα τηλεθέασης που έδωσε στη δημοσιότητα το Netflix, αλλά και στη γενικότερη... Τζορντανομανία που επικρατεί περίπου δύο δεκαετίες μετά το τέλος της καριέρας του. Οτιδήποτε αφορά τον σπουδαίο MJ επανήλθε στο προσκήνιο και πουλάει τρελά! Από τις ιστορίες του παρελθόντος γύρω απ' τις οποίες χτίστηκε ο μύθος του μέχρι τα ρούχα και τα παπούτσια που φορούσε.
Κάπως έτσι, μετά το ρεκόρ που κατεγράφη σε δημοπρασία για το πρώτο υπογεγραμμένο ζευγάρι Air Jordan το οποίο πωλήθηκε αντί 560.000 δολαρίων, σημειώθηκε ένα νέο ρεκόρ για μια φανέλα και ένα σορτσάκι που φόρεσε ο άσος των Σικάγο Μπουλς τη σεζόν 1996-97. Σύμφωνα με την Goldin Auctions η εμφάνιση του...αέρινου Μάικ πωλήθηκε αντί 288.000 δολαρίων (περίπου 264.000 ευρώ), ποσό ρεκόρ για αγωνιστικά ρούχα του Τζόρνταν.
«Νάρκη» το ενεργειακό για τα νοικοκυριά: Ποια μέτρα παίρνει η κυβέρνηση - Τι συζητήθηκε στο ευρωπαϊκό ραντεβού των 27
Η Γκιλφόιλ και τα αμείλικτα ερωτήματα της αμερικανικής στρατηγικής στην Ελλάδα
Ο Τραμπ παγώνει τις κυρώσεις προς τη Ρωσία κι έρχεται ένα βήμα πιο κοντά στον Πούτιν
Πρέσβεις των ΗΠΑ στην Ελλάδα: Κάποτε έδιναν χαστούκια σε υπουργούς, τώρα ένα βράδυ στα μπουζούκια και δρόμο…
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr



