Ο Γ. Σαββίδης βάζει «φρένο» στα μεταγραφικά σενάρια ενόψει πλέι οφ
Η τοποθέτησή του Γιώργη Σαββίδη με φόντο τα πλέι οφ της Super League που ξεκινούν και επίσημα στις 6-7 Ιουνίου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Super League 1 έλαβε το «ΟΚ» της κυβέρνησης για την επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης στην Ελλάδα και η πρώτη αντίδραση για την εξέλιξη αυτή από την πλευρά του ΠΑΟΚ καταγράφηκε με μια ανάρτηση του Γιώργη Σαββίδη. Ο γιος του προέδρου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ και μέλος του δ.σ. αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που αφορούν μεταγραφικά σενάρια με φόντο τον «Δικέφαλο του βορρά» και ολοένα πληθαίνουν.
Εισπράττοντας και ο ίδιος αυτό το κλίμα με τις ερωτήσεις που δέχεται συχνά - πυκνά μέσω των social media από φιλάθλους για ποδοσφαιριστές που φέρονται να απασχολούν τους νταμπλούχους, o Γιώργης Σαββίδης θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.
«Ενημερωτικά προς όλους και για κάθε υποψήφιο παίκτη. Οι παλιές 'καλές' εποχές τελείωσαν. Ο ΠΑΟΚ την επόμενη εβδομάδα αρχίζει έναν Γολγοθά αγώνων. Το μυαλό όλων εκεί» ανέφερε στην ανάρτησή του.
Ώρα μηδέν για τους αγρότες: Οι κρίσιμες αποφάσεις το Σάββατο στη Νίκαια και τα μηνύματα σε Μητσοτάκη
Γονίδιο καρκίνου: Πέθανε παιδί στην Ελλάδα που είχε γεννηθεί από το σπέρμα του Δανού δότη - Νοσεί και το αδελφάκι του
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Ο νόμος είναι νόμος» - Το πρώτο σχόλιο μετά το αλκοτέστ και το πρόστιμο
Πώς το DNA των πολικών αρκούδων μεταβάλλεται και προσαρμόζεται στις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



