Ουγγαρία: Ανοίγουν οι κερκίδες των γηπέδων με θεατές ανά 1,5 μέτρο
Η Ουγγαρία είναι έτοιμη να προστεθεί στη λίστα των χωρών που επιτρέπουν την παρουσία φιλάθλων στις ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις, έπειτα από απόφαση του πρωθυπουργού Βίκτορ Όρμπαν🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε άμεσο άνοιγμα των κερκίδων των γηπέδων προχωρά η Ουγγαρία έπειτα από απόφαση του πρωθυπουργού της χώρας Βίκτορ Όρμπαν. Τα μέτρα ασφαλείας, λόγω κορονοϊού, που θα παρθούν θέλουν τους φιλάθλους να έχουν απόσταση 1,5 μέτρου μεταξύ τους, κάτι που «μεταφράζεται» σε τρία άδεια καρεκλάκια ανά θεατή. Αυτό που απομένει είναι η απάντηση που θα δώσουν οι ομάδες και η ποδοσφαιρική ομοσπονδία σε αυτή την απόφαση, με την oυγγρική κυβέρνηση να προτίθεται να ανοίξει τις θύρες των γηπέδων, αρχικά στον τελικό του κυπέλλου, o οποίος έχει οριστεί στις 3 Ιουνίου.
Η Ουγγαρία γίνεται η τέταρτη ευρωπαϊκή χώρα που παίρνει την απόφαση για το άνοιγμα των θυρών των γηπέδων όπου παίζεται ποδόσφαιρο, καθώς η αρχή έγινε από τα Νησιά Φερόε και ακολούθησαν η Πολωνία και η Σερβία.
Η νέα κόντρα του Δένδια με τον Μητσοτάκη, η αναβολή της μομφής που σκέφτεται το ΠΑΣΟΚ και το διάβημα της Αθήνας με την «άδεια» του Νετανιάχου
Ζει και βασιλεύει το φακελάκι στο ΕΣΥ παρά το ιδιωτικό έργο των γιατρών – Γιατί δεν μειώθηκε
Η στρατηγική του Μαξίμου απέναντι στα νέα κόμματα- Πως διαβάζουν το νέο σκηνικό στην κυβέρνηση
ΗΠΑ - Ιράν: Η ώρα της διπλωματίας σε έναν πόλεμο αντοχών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr





