Μήνυμα κατά του ρατσισμού από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό: «Είμαστε όλοι μαζί, κάθε ζωή μετράει»
Με αφορμή τις αντιδράσεις για τη δολοφονία του George Floyd οι δύο Δικέφαλοι έστειλαν μήνυμα μέσω twitter🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Οι αντιδράσεις για τη δολοφονία του George Floyd από αστυνομικό στη Μινεάπολις των ΗΠΑ αυξάνονται σε κάθε γωνιά του κόσμου. Πολλές είναι οι ομάδες που μετά τους αθλητές, στέλνουν μηνύματα κατά του ρατσισμού προς κάθε κατεύθυνση. Από τη Super League, ο ΠΑΟΚ έκανε την αρχή μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο twitter, περνώντας το δικό τοτ μήνυμα: «Είμαστε μαύροι, είμαστε λευκοί, είμαστε ενωμένοι, λέμε όχι στο ρατσισμό. Κάθε ζωή μετράει».
Η ΑΕΚ έσπευσε να προσθέσει με το hashtag Blacklivesmatter: «Είμαστε όλοι μαζί! Καμία ανοχή στον ρατσισμό! We are all together! No tolerance to racism!».
Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του σε ανάρτηση που έκανε στο instagram σε ολόμαυρο φόντο έγραψε:«Τώρα, περισσότερο από ποτέ, πρέπει να ενωθούμε και να σταματήσουμε τις φυλετικές διακρίσεις».
Οι Φρουροί της Επανάστασης λένε πως χτύπησαν το «Λίνκολν» - Το Ιράν δηλώνει έτοιμο, το Ισραήλ λέει πως ήρθε η «β' φάση»
Ανατριχιαστική φωτογραφία: Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα η στιγμή της εκτέλεσης των «200»
Επιχειρηματίας καταγγέλλει πως άνδρας του «άρπαξε» 190.000 ευρώ και γνωστές αθλήτριες τον ξυλοκόπησαν
Έφτασαν τα πρώτα ραβασάκια για ανασφάλιστα οχήματα και μη πληρωμή τελών κυκλοφορίας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




