
Europa League: Με Ντινάμο Κιέβου στους «32» ο Ολυμπιακός!
Στα μέτρα των «Ερυθρόλευκων» η δευτεραθλήτρια Ουκρανίας, δύσκολος αντίπαλος το κρύο στο δεύτερο παιχνίδι🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ευχαριστημένος, με βάση τις υπόλοιπες ομάδες που μπορούσαν να του τύχουν στους «32» του Europa League, πρέπει να είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τη Ντιναμό Κιέβου, για μια θέση στους «16».
Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί 14 Φεβρουαρίου του 2019 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και η ρεβάνς, στις 21 του ίδιου μήνα, στο «Ολυμπιακό Στάδιο» του Κιέβου και σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.
Πέρυσι, στον ίδιο γύρο, η Ντινάμο είχε αντιμετωπίσει μια άλλη ελληνική ομάδα, την ΑΕΚ, την οποία απέκλεισε με μεγάλο ζόρι, αφού πήρε 1-1 στο ΟΑΚΑ, αλλά έμεινε στο 0-0 στην ουκρανική πρωτεύουσα.
Στην σκιά της κλήρωσης του Ολυμπιακού με τη Ντινάμο Κιέβου, τα ζευγάρια Σέλτικ – Βαλένθια, Λάτσιο – Σεβίλλη, Σπόρτινγκ Λισσαβώνας – Βιγιαρεάλ και Γαλατάσαραϊ – Μπενφίκα φαντάζουν ως τα πιο ελκυστικά στην πρώτη νοκ άουτ φάση της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης στον πλανήτη.
Τα ζευγάρια των «32» του Europa League:
Πλζεν – Ντινάμο Ζάγκρεμπ
Κλαμπ Μπριζ – Ζάλτσμπουργκ
Ραπίντ Βιέννης – Ιντερ
Σλάβια Πράγας – Γκενκ
Κράσνονταρ – Μπάγερ Λεβερκούζεν
Ζυρίχη – Νάπολι
Μάλμε – Τσέλσι
Σαχτάρ Ντόνετσκ – Αϊντραχτ Φρανκφούρτης
Σέλτικ – Βαλένθια
Ρεν – Μπέτις
Ολυμπιακός – Ντινάμο Κιέβου
Λάτσιο – Σεβίλλη
Φενέρμπαχτσε – Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης
Σπόρτινγκ Λισσαβώνας – Βιγιαρεάλ
ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ – Αρσεναλ
Γαλατάσαραϊ – Μπενφίκα
Η Νίκαια αποχαιρέτησε τον Γιώργο Μαζωνάκη με δάκρυα και τα τραγούδια του - Θλίψη στο τελευταίο «αντίο»
Θάνατος Μαζωνάκη: Τι απαντά ο καθηγητής που διοργάνωσε το συνέδριο με ομιλήτρια την κατηγορούμενη γιατρό
Με προβλήματα το πρώτο κουδούνι: Πάνω από 8.500 κενά σε δημοτικά και νηπιαγωγεία
Ντουζιέρα με κουμπαρά σε παραλία της Θάσου: Το βίντεο στο TikTok και... ο διχασμός
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 


