• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Η στιγμή που ο δράστης αφήνει τη βόμβα έξω από τη Jacky.O: Βίντεο - ντοκουμένταΣυρία: Έληξε η εκεχειρία με τους Κούρδους, χωρίς επίσημη παράτασηΜινεάπολη: Μετά τη δολοφονία πολίτη από την ICE, ο Τραμπ κατηγορεί τις τοπικές Αρχές για «υποκίνηση εξέγερσης»Σοκ και οργή: Κουτάβι βρέθηκε δεμένο και κακοποιημένο σε περιοχή της Καρδίτσας
δημοφιλές τώρα: Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα απολίθωμα... τέρας, ύψους 8 μέτρων - «Μια εντελώς νέα μορφή ζωής»
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   05.06.2020 20:02
ΕΘΝΟΣ SportInterwetten

ΕΠΟ: Οι αποφάσεις για Κύπελλο, Γ' Εθνική και μπαράζ ανόδου στη Super League

Ορίστηκαν και επίσημα οι ημερομηνίες των δεύτερων ημιτελικών αλλά και οι βαθμολογίας της Γ' Εθνικής, ενώ το μπαράζ ανόδου στη Super League θα γίνει μέχρι τις 2 Αυγούστου

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  
(ΙΝΤΙΜΕ)
(ΙΝΤΙΜΕ)

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, παρουσία του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA/UEFA κ. Πετρ Φούσεκ και του εκπροσώπου των FIFA/UEFA κ. Μάριου Γεωργίου, συνεδρίασε σήμερα (5/6) και κατέληξε σε αποφάσεις που αφορούν το δεύτερο σκέλος των ημιτελικών, που ήδη είχε γίνει γνωστό πως θα διεξαχθούν στις 24 Ιουνίου, ενώ έθεσε ως καταλυτική ημερομηνία τη 2α Αυγούστου για το μπαράζ ανόδου στη Super League 1.

Συγκεκριμένα, με ανακοίνωσή της, η Εκτελεστική Επιτροπή γνωστοποίησε πως: Ενέκρινε το περιεχόμενο και την οριστική διατύπωση των προτεινομένων τροποιήσεων του Καταστατικού, που θα τεθούν προς έγκριση στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της 16ης Ιουνίου 2020. Ενέκρινε τον ορισμό της διεξαγωγής των επαναληπτικών ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος, περιόδου 2019-20, την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020. Ο αγώνας Άρη-ΑΕΚ θα αρχίσει στις 19.00 και ο αγώνας Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ στις 21.30.

Επικύρωσε τις τελικές βαθμολογίες των ομίλων της Γ΄ Εθνικής και της Α΄ κατηγορίας γυναικών. Ειδικά για τον 5ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής αποφασίστηκε η παραμονή στην κατηγορία του Ακράτητου Άνω Λιοσίων, καθώς ο προηγούμενος στην τελική κατάταξη Πανθηραϊκός αποσύρεται από το πρωτάθλημα λόγω συγχώνευσης με τη Θύελλα Καμαρίου.

Αποφάσισε τη σύσταση επιτροπής, η οποία -σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού- θα αναλάβει τη διευθέτηση των σημαντικών θεμάτων που προκύπτουν για τα ποδοσφαιρικά σωματεία ενόψει της υλοποίησης του “Μητρώου Αθλητικών Σωματείων”.

Έκανε δεκτό το αίτημα της Super League 2 για παράταση της προθεσμίας ρύθμισης των ληξιπρόθεσμων οφειλών έως τις 30 Ιουνίου 2020, ενόψει της επικείμενης διαδικασίας αδειοδότησης. Επίσης, σε περίπτωση μη αδειοδότησης αποφασίστηκε η ποινή της επιβολής προστίμου 10χ. ευρώ και του περιορισμού των μετεγγραφών ποδοσφαιριστών κάτω των 23 ετών για τους αλλοδαπούς και κάτω των 25 ετών για τους Έλληνες.

Όρισε την 2α Αυγούστου 2020 ως καταληκτική ημερομηνία για τη διεξαγωγή του μπαράζ μεταξύ της 13ης ομάδας της Super League 1 και της 2ης ομάδας της Super League 2, για τη συμμετοχή του νικητή στο πρωτάθλημα της Super League 1 της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, 2020-21.

Ενέκρινε την ομόφωνη απόφαση της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 & Β΄ Εθνικής Κατηγορίας για διακοπή του πρωταθλήματος της Football League και περαίωση αυτού.

Διαβάστε ακόμη

Μινεάπολη: Οργή για τη δολοφονία του 37χρονου από βετεράνο πράκτορα - Ο Τραμπ κατηγορεί τις τοπικές Αρχές

Σοκ και οργή: Κουτάβι βρέθηκε δεμένο και κακοποιημένο σε περιοχή της Καρδίτσας

«Το περίμενα» λέει ο σύζυγος της καθηγήτριας που φίμωσε 13χρονο μαθητή στις Σέρρες

Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα απολίθωμα... τέρας, ύψους 8 μέτρων - «Μια εντελώς νέα μορφή ζωής»

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • ΕΠΟ
  • ποδόσφαιρο
  • Super League 1
  • Super League 2
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr